Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ti isbizgultok már a gimi...

Ti isbizgultok már a gimi kezdés miatt?

Figyelt kérdés
Most megyek 9.-be és én tökre izgulok hogy hogy fogok beilleszkedni meg h a jó baráti körbe kerüljek meg ilyenek, alapvetően egy nyitott lány vagyok de ugye új közeg és Bem tudom h mulyen lesz, meg most lesz még a veréb tábor is és az a baj h a legjobb barátnőm (aki amugy az osztalytarsam lesz, ami szupi😊) nem lesz itt mert elutazik ís nem tudom igy milyen lesz, meg mesélnétek nekem kicsit saját élményekről, tippekről h hogymutatkozzak be (mármint mindig van h mond a neved es egy dolgot ami érdekel vagy ilyenek és én olyankor sosem tudok mit mondani pedig mindig valami frappáns választ akarok adni) meg ilyenek. minden választ szivesen fogadok és a hosszuaknak különösen örülök😊😊

2016. júl. 18. 19:59
 1/7 anonim ***** válasza:
65%
Misbi.
2016. júl. 18. 20:06
 2/7 A kérdező kommentje:
Misbi?
2016. júl. 18. 20:13
 3/7 anonim válasza:
100%

A veréb tábor az nem gólya tábor volt gyerekkorában?:D

Biztos, hogy furcsa lesz az új közösség, az első pár héten nem biztos, hogy mindenki 100%-ig nyitott lesz.

Annó nálunk is az első 4-5 héten még kis csendes, szerény párának mutatkozott mindenki, utána pedig elszabadult a "pokol":D Azóta annyi, de annyi jó élmény, vicces emlék, közös hülyeségek gyűltek össze, hogy hihetetlen. Majd meglátod:D

2016. júl. 18. 20:17
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Középiskola: Veréb tábor

Egyetem: Gólya tábor

Nem kell izgulni, és sokan nem is lesznek ott az osztályból. Már nem olyan nagy a szerepe, mint régen. Ott a fb, tanórák, 1-2 hónap után már mindenkit amúgy is ismersz, összehoz az iskola.

2016. júl. 18. 22:56
 5/7 anonim válasza:
100%

Nyugi minden jó lesz:)

Bár ha én visszatekerhetném az időt biztos nem mennék gólyatáborba/verébtáborba. Nekem egy nagyon rossz élmény volt mert nem ismertem senkit és rajtam kivul kb. mindenkinek volt már legalább egy valaki akivel elvolt és más felé egyáltalán nem voltak nyitottak. Szóval ha adhatok egy tanácsot akkor irj rá néhány osztálytársadra és már most ismerkedj meg velük, sokkal jobb lesz:)

Most már persze mindenkivel jóba vagyok összekovácsolódott az osztály ez veletek is biztos így lesz, az elején az első hetek furcsák lesznek majd ,de megszokod😊

Bemutatkozáshoz nem tudok tippet a tanárok ugyis kérdezgetni fognak egyessével titeket a hobbitokról lakhelyetekről, ilyesmiről.

Majd írj egy pár sort milyen volt!😊

2016. júl. 20. 02:19
 6/7 A kérdező kommentje:

Na sziasztok, esetleg ha valakit érdekelne gondoltam, leirom h mi is volt

A verébtábor egyszerűen szuper volt, összsbaratkoztam sok evfolyamtárssal, a nagyobb dökösökkel, fiukkal, lanyokkal, mindenkivel, és igy sokkal konnyebben ment az iskola kezdes is, A gimit ahiva járok, imádom, a tanárok is nagyon jók, az osztály szuper, alakulgatnak már a dolgok egy fiúval is szóval minden nagyon jó. Igazából semmi okom nem vilt izgulni

2016. szept. 20. 17:12
 7/7 anonim válasza:
Uh ezt örömmel hallom😊 Én is nagyon izgulok🙁
2019. ápr. 13. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!