Milyen szerintetek a pécsi Babits gimnázium biológia-fizika szakja?
Figyelt kérdés
Az osztályokban kb. ugyanannyi lány van, mint fiú? Mert szerintem nem jelentkezik sok fiú erre a szakra.
És milyenek a tanárok?
2016. júl. 18. 19:30
1/7 anonim válasza:
Szia :) én is oda szeretnék menni pont bio-fizikara. Te hányadikos vagy? Sok jót hallottam a suliról de még nem voltam. Erős suli. Te fiú vagy vagy miért kérdezed? Majd menj nyílt napra és meglatod hogy döntesz.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ
Amúgy 8.ba megyek és lány vagyok csak szerettem volna tudni, hogy nagyjából milyen az osztályok aránya. :)
2016. júl. 20. 22:32
3/7 anonim válasza:
Az egész suli tele van fontoskodó, magát fontosnak gondoló, egykori mintadiák tanárral, akik a szocializmus idején beszippantott attitűd szerint oktatnak, annak tananyaga és habitusa szerint, ezzel kinevelve az újabb mintadiákokat.
4/7 anonim válasza:
Szia! Én most leszek végzős ezen a tagozaton. 16 fiú és 20 lány alkotja az osztályt. A biológia tanárom nagyon jó, a fizika tanár átlagos ( ő nem szokott amúgy tagozatosokat tanítani, csak minket tanít,a másik sokkal erősebb tanár). Ezen kívül vannak jó,kevésbé jó és gyenge tanárok is.
5/7 anonim válasza:
A tanárok hagynak maguk után némi nemű kivetnivalót,ez tény.
Alapvetően jó iskola,ha bírod a versenyistállót,meg a tipikus középkorú,néha besavanyodott tanárokat.
6/7 anonim válasza:
Abszolút nem értek egyet az utolsóval. Tény, hogy vannak kicsit "nehezebb esetek" tanárok terén, de nagyon sok, aki tényleg jó. Én is most leszek végzős, és nagyon szeretek idejárni.
7/7 anonim válasza:
Utolsó válaszoló,melyik osztályba jársz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!