Van értelme ilyen esetben dékáni méltányossági kérelmet írni? (Részletek lenn)
Szóval, elhasználtam 6 vizsgalehetőséget és ugye jött a levél, hogy a suli egyoldalúan megszüntetheti a jogviszonyom. Keresgéltem egy pár helyen és mindenhol más választ kaptam. Van ahol az volt, hogy érdemes írni, de volt ahol az, hogy nem kéne mivel törvény szabályozza a 6 vizsgaalkalmat és ez ellen a dékán se tud semmit tenni.
Valakinek valami tapasztalata ilyen esetben?
A 7. vizsgaalkalmat szinte kivétel nélkül mindenki megkapja, van értelme.
Törvény szabályozza, oké, de ezért dékáni méltányossági, mert a dékán felüldefiniálhatja a szabályokat.
Nem értem az ilyen felfogású embereket.
Mi vesztenivalód van? Ha el is utasítja, megpróbáltad, veszteni nem vesztettél vele semmit.
Az életben sem lesz egyszerűbb dolgod.. ilyeneken elbizonytalanodni...
On: Van értelme, megszokták adni a +1-et ha jó az indok.
Én eddig úgy tudtam, hogy a 6. vizsgaalkalom elhasználása pont nem az, amit felülbírálhat a dékán, mert ez magasabb szinten, törvényileg szabályozott.
De ha ennyien mondják, hogy próbáld meg, próbáld meg, végülis tényleg nincs vesztenivalód.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!