Felvételi: felsőoktatási szakképzés igazolása-mit kell benyújtani?
Jogi felsőoktatási szakképzést végeztem, én magát az oklevelet és az oklevél mellékletet szkenneltem be, erre ma írják, hogy elutasították.
Ezt írték: A 2016. évi általános felsőoktatási felvételi eljárás során benyújtott dokumentum hiányos, ezért nem adható érte többletpont. Kérjük, igazolja a záróvizsga eredményét a leckekönyv megfelelő oldalával vagy az intézmény által kiállított igazolással.
A Leckekönyvben ezt hol találom?
Kérlek segítsetek, sürgős!
Hát végül megoldódott, mert felhívtam őket. A telefonban a hölgy azt mondta, hogy bár az van írva, hogy a leckekönyv is elég, csak az iskolai igazolást fogadják el, és mint kiderült, nem csak én szembesültem ezzel a problémával...
Szerencsémre nagyon rendesek voltak az egyetemen (aznap nem volt TO), és elküldték nekem e-mailben az igazolást.
Tanulság a jövőre nézve a felvételi előtt állóknak: Kérjetek külön igazolást a sulitól! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!