Jár/Járt valaki a BME vagy a Debreceni Egyetem Lean szakmérnök szakirányú továbbképzésére? Melyik a jobb?
Figyelt kérdés
Diploma után szeretném elvégezni a fent említett továbbképzést. Magyarországon csak ezt a két egyetemet találtam, ahol létezik ez a képzés, de ezeken a helyeken is csak önköltséges formában. Jelenleg Budapesten tanulok, szeretem is a várost, viszont Debrecenbe olcsóbb lenne megcsinálni. Szerintetek melyiket válasszam?2016. júl. 12. 03:09
1/1 anonim válasza:
Szerintem ez teljesen mindegy. Viszonyítási alapja nem hinném, hogy bárkinek is lenne, szinte kizárt, hogy valaki mindkét helyen tanulta volta.
Úgy gondolom, hogy ha továbbra is Pesten szeretnél élni illetve dolgozni, akkor a BME képzése jobban mutatna, de alapból mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!