Aki osztatlan tanárképzésben vesz részt, az ugye 5. év végén kapja kézhez a diplomáját? Hogy is van ez?
Figyelt kérdés
Itt nem különül el a képzés BA és MA részre, ezért is tettem fel a kérdést.2016. júl. 10. 18:23
1/9 anonim válasza:
igen. ezért nevezik osztatlannak. elég megírni 1 db szakdolgozatot, 1 db államvizsga, stb.
2/9 anonim válasza:
Amennyiben általános iskolai tanár szeretnél lenni akkor az 5. év végén, ha középiskolai, akkor a 6. év után. (Ha vegyes szakos, akkor 5,5 évig jársz majd). A tanári jelenleg osztatlan mesterképzés a jogviszony szerint, ez mindazt magában foglalja, amit az első mond.
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a visszajelzéseket! :) Szívesebben lennék középiskolai tanár, csak még nem döntöttem. :)
2016. júl. 11. 08:39
4/9 anonim válasza:
Szia!
Én is tanárnak készülök, még hozzá biológia -kémia szakosnak, Egerbe.
És te?
5/9 A kérdező kommentje:
Most fejeztem be az első évet anglisztika BA-n, de át fogok jelentkezni osztatlan tanárképzésre..
2016. júl. 11. 11:25
6/9 A kérdező kommentje:
Anno úgy terveztem, hogy 3 év BA + 2 év tanári MA, ám időközben megtudtam, hogy idén ősszel indul utoljára tanári mesterképzés.
2016. júl. 11. 11:26
7/9 anonim válasza:
Ja értem!! :) Hát nagyon nagyon sok sikert kívánok neked és sikeres vizsgákat,és arass végig az egyetemen :)
8/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! :)
2016. júl. 11. 12:48
9/9 anonim válasza:
Középiskolai tanárként 5 év után 1 teljes tanév tanítási gyakorlat van, és utána mehetsz államvizsgázni. Szóval a legutolsó év végén kapod a diplomát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!