Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mikor vannak a ZMNE-re az...

Mikor vannak a ZMNE-re az alkalmassági vizsgálatok?

Figyelt kérdés
Tudom hogy csoportokban hívják be az embereket, de kezdek aggódni, hogy talán elkeverték a papírjaimat mert már ideje lenne, hogy küldjék a behívó papírt:P feltételezem névsor szerint hívják be az embereket, de az a helyzet hogy egy ismerősöm akinek a vezetékneve H-val kezdődik, nekem viszont K-val, de míg ő már tegnap volt vizsgán, nekem még levelet sem küldtek:((((
2010. ápr. 14. 21:08
 1/5 anonim ***** válasza:

Az ismerősöm Z betüs és holnap megy :S.

Sztem vmit tényleg elkevertek.

2010. ápr. 14. 21:12
 2/5 A kérdező kommentje:
uhh hát akkor remélem mégsem névsor szerint hívják be az embereket:PPPPP
2010. ápr. 14. 21:20
 3/5 A kérdező kommentje:

a biztonság kedvéért asszem fel kéne hívnom a sulit:S esetleg tudja valaki hogy ilyenkor kit-mit kell felhívni?

ja és azért köszi első

2010. ápr. 14. 21:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem már rég fel kellett volna hívnod őket... -.-
2010. ápr. 14. 21:26
 5/5 A kérdező kommentje:
nah fölhívtuk a kecskeméti központot azt mondták hogy április 29-én kell mennem szal nem keverték el a dolgaimat hála Istennek:) és a napokban küldik a levelet
2010. ápr. 15. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!