Erettsegire hogy lehet jol felkeszulni hogy sikeruljon is vegre?
Figyelt kérdés
fiatalon elrontott erettsegim szeretnem vegre befejezni egy allashoz kellene 2 tantargy lett csak meg a tobbi egyes lett, szerintetek fel tudok ra keszulni egyedul is? vagy keresni kene valakit aki nagyon okos es jo penzert segitene? 24f2016. júl. 5. 07:38
1/13 anonim válasza:
Tehát középiskolai bizonyítványod van, de az érettségin csak két tárgyból nem buktál meg? Az mondjuk elég durva, főleg, hogy ha jól számolom, amikor még Te érettségizhettél, még 20% volt a kettes... Melyik kettő van meg? Annak a törzslapjával kapcsolatban is be kéne menni a régi sulidban érdeklődni, hogy mi a teendő, mert az elvileg előrehozott, és megvan, de nem tudom pontosan mit kell csinálni. De amúgy komolyan, hogy lehet három tárgyból bukni érettségin...
2/13 anonim válasza:
Ha akkor is buktál, amikor elvileg épp tanították, és azóta évek teltek el és nem foglalkoztál vele, akkor mindenképpen ajánlanék tanárt a felkészüléshez - ami persze nem helyettesíti az egyéni tanulást, gyakorlást, de azért segít.
3/13 A kérdező kommentje:
miert most mar nem 20 szazalek a kettes? most mennyi lehet?
2016. júl. 5. 08:17
4/13 anonim válasza:
Legalább ilyen alap dolgoknak nézz utána: 25%.
Egyébként most minek a kérdés? Kell a munkához? Akkor mire vársz? Vagy csak az időt akarod húzni, és várod, hogy lebeszéljenek?
Nem ismerjük a képességeidet, ezért nem tudjuk, fel tudnál-e egyedül készülni.
5/13 anonim válasza:
Ha 3 tárgyból lett egyesed, akkor nem tartom valószínűnek, hogy egyedül is fel tudnál készülni, magántanárral ajánlom a felkészülést. Ha októberben mész érettségizni, akkor szeptember 5-ig kell jelentkezned.
6/13 anonim válasza:
Fontos neked egyáltalán az érettségi?
Ha három tantárgyból már évekkel ezelőtt megbuktál, akkor nem hiszem, hogy mindhàromból képes vagy elérni a ketteshez szükséges 25%-ot. Amúgy sincs sok értelme egy kettes érettséginek...
Okj-hoz kellene? Vagy a munkahelyedhez?
Nem nagy kunszt az érettségi, csak nem vagyok benne biztos, hogy esetedben megéri az időbefektetést.
7/13 anonim válasza:
Én nem értek egyet 6-ossal abban, hogy nem éri meg. Megéri. De azt sem gondolom, hogy most a 0-ról ősszel meg tudnád csinálni. A legjobb lenne több részben megcsinálni és mindenképp tanárral készülj, mert ha buktál és azóta nem foglalkoztál vele, akkor nem valószínű, hogy egyedül is menni fog. Első körben talán érdemes lenne a régi iskoládban vagy egy felnőttek gimnáziumában tanácsot kérni.
8/13 A kérdező kommentje:
utolso igazad van teljesen koszonom mindenkinek a valaszokat, akarhogy gondolkodom rajta sztem van ertelme felkeszulni es megcsinalni vhogy meg ha csak kettesre sikerul se baj munkahelyen ugyse nezik meg hogy hanyasra vizsgaztam max utananeznek hogy nem hamis e a bizonyitvany es ennyi az a baj h mar mindenhol alap az erettsegi es jobb munkahelyem lehetne ha meglenne
2016. júl. 5. 12:28
9/13 A kérdező kommentje:
ja meg annyi a gond hogy azt a kozepiskolat ahova jartam mar reg bezartak oda mar nem tudok visszamenni vizsgazni
2016. júl. 5. 12:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!