Orvosisok, mikor jelentkeztetek az egyetemre már tudtátok, hogy milyen orvosok akartok lenni vagy később alakult ez ki?
Figyelt kérdés
2016. jún. 29. 20:34
1/5 anonim válasza:
Volt pár ötletem, de később alakult ki a végleges.
2/5 anonim válasza:
Azt szokták mondani,hogy sosem az lesz a vége,amit az elején kitaláltál.Akkor még nem is látsz bele igazán hogy mi micsoda :)
3/5 anonim válasza:
Igaz ismerek ellenpéldát is,aki végig ragaszkodott hozzá,és az is lett!
4/5 anonim válasza:
Én tudtam már az elejétől kezdve és végül kitartottam az eredeti választásom mellett, de szerintem amúgy ez a ritkább eset. Van olyan volt évfolyamtársam aki még most is gonodolkodik két terület között, mert több minden érdekli pedig már végeztünk az egyetemen :)
Szerintem amúgy a képzésnek speciel az erőssége, hogy mindenbe bele tudsz látni egy kicsit, így jobban végig tudod gondolni, hogy érdekel-e, ill. hogy el tudod-e képzelni magad az adott szakterületen.
Szerintem az emberek nagy része azért 4-5. év során kitalálja, hogy mit szeretne később csinálni, de sokan vannak, akik hatodévben sem tudják még. Hogy arról ne is beszéljünk, hogy van aki x évig dolgozik egy szakterületen, majd vált később pl. 10 év múlva. Szóval mindenre van példa :)
5/5 anonim válasza:
Én különleges eset vagyok mert amikor jelentkeztem csakis egy dolog akartam lenni. Aztán az egyetem alatt sok dologba beleszeretettem és akartam lenni, de végül az lettem amit először választottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!