Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ha választani kell akkor a...

Zyebra kérdése:

Ha választani kell akkor a zskf vagy a crovinus?

Figyelt kérdés
Kommunikáció szakra mennék. Úgy néz ki, hogy 418 pontom lett, ami sajnos nem elég az államihoz, de fizetősön bőven bent vagyok. Ez a két suli között vacillálok. A Zskf egyetem lesz szóval ez egy plusz pont. Sokszor hallom, hogy a corvinus nagyon, jó, de lehúzós és kissé rideg. A zskfről meg, hogy még túl "friss" suli. Nem elég neves. Nekem az is fontos szempont, hogy a nyelvoktatás jó legyen. Német és spanyol nyelvvizsgát szeretnék szerezni az angolom mellé. A gyakornoki állásokról és a tanárokról, tudnátok valamit mondani? Lehetőleg olyanok válaszát várom, akik személyes tapasztalattal rendelkeznek.

2016. jún. 26. 16:04
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Blablabla, kapcsolatok kisfiam, kapcsolatok. Főleg a médiában, azt tedd szépen az első helyre. Utána mehet minden amit már felsoroltak. Jó pozihoz elég a kapcsolati tőke. Nézd meg milyen barmok dolgoznak a kereskedelmi televizsönbe, kapcsold be szépen a tv-t és nézz rá. Utána nézd meg egy műsor stafflistját ami mondjuk érdekel téged . Ilyen producer, olyan,gyártásvezető ezeket szépen guglizd ki, nézd meg ők hol végeztek kutass utánuk, lehet amelyik tanít is valahol. Az sem win még, oda kell nyalnod rendesen. Ha pinád van vesd be stb.
2016. nov. 4. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!