Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Tehát akkor én dilis vagyok,...

Tehát akkor én dilis vagyok, és a pontjaim ellenére nem tanulhatok mesterképzésen (gyógyszerészetin)?

Figyelt kérdés

Hamarosan megtudom,felvettek-e a gyógyszerészetire,valószínűleg fel fognak venni... Csak hogy,nagyon el vagyok keseredve,mert nem épp "szokványos" múltam van. 16 éves korom óta járok/járogatok pszichiáterhez,ezer féle gyógyszert szedtem,szorongással/feszültséggel küzdök,emelt kémia szóbelin pl remegett a kezem,amikor a kémcsöveket öntöttem össze...most is szedek gyógyszert,komoly nyugtatót,és vannak tüneteim,szorongok...nem tudom eldönteni,hogy elmondjam-e ezt az egészégügyi-vizsgálaton,vagy ne,mert én rettegek attól,hogy a "Nem alkalmas" kategóriába esek. Letettem két emeltet,ÖNÁLLÓAN,senki nem segített,és a pszichiátriai betegségem miatt szerintetek elzavarnának,nem enge4dnék hogy tanuljak gyógyszerészetin? Tagadjam le a gyógyszereket,a betegséget,a tüneteket,úgysem járnak utána?

Rendkívül el vagyok keseredve,és félek.

21/F

2016. jún. 26. 11:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szerintem meg ez nem egy olyan dolog,hogy ezért ne lehetnél gyógyszerész. Ha mondjuk súlyos depressziód vagy skizofréniád lenne akkor talán azt mondanám,hogy ne legyél gyógyszerész,bár én még akkor is megpróbálnám elvégezni,mert ezek gyógyszerekkel jól kordában tartható betegségek. Én a helyedben nem szólnék egy szót se erről és inkább megpróbálnám elvégezni,mert ha esetleg elutasítanak akkor esélyed sincs,hogy elvégezd,de ha nem mondod el,akkor meg van esélyed rá. Egyetem meg úgy is 5 éves és addig egy csomó vizsgaidőszakon túl leszel már ,akkor majd elválik hogy alkalmas vagy e.
2016. jún. 27. 10:51
 12/13 anonim ***** válasza:
43%
Betegséget vagy gyógyszerszedés eltitkolni bűncselekmény. A vizsgálat során aláíratnak veled egy nyilatkozatot, hogy nincs eltitkolt betegséged. Alkalmassági van felvételkor és gyakorlatok előtt minden évben. Ha már az érettségin ennyire ki vagy nem tudom mi lesz veled a vizsgákon. Ezek jóval nehezebbek lesznek. A szorongást fejben kell legyőzni. Itt a nyár, próbálj pihenni és ne ezen görcsölj. Ennyi idősen ilyen szereket szedni, nem túl bölcs dolog. Írd meg priviben azért mit szedsz. Hogy alkalmas leszel e szorongással? Emiatt ne aggódj, ez nem lesz gond. Most államvozsgáztam és ki kellett vennem pár nap táppénzt, az orvos szorongást írt az okhoz. Viszont neked nagyon rossz lesz az életed, ha ezt az egyetemet gyógyszerrel akarod szorongásssal végigcsinálni. Ezek a szerek a teljesítőképességed is csökkentik. Mondjuk jó lenne tudni mit szedsz. Sporttal nem próbálkozás még? Egészséges test=egészséges lélek. Hidd el növeli az önbizalmat, ami csökkenti a szorongást. Írd meg priviben mit szedsz.
2016. jún. 28. 22:54
 13/13 anonim ***** válasza:
Remelem,nem sikerul eltitkolnod a betegseged,es nem kerulsz be jogtalanul az egyetemre. Meg csak az hianyozna,hogy olyan ember foglalkozzon gyogyszerekkel,aki nem szazas. Egy bolti eladonal elmegy,viszont az egeszsegugyben nem.
2016. jún. 30. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!