Tehát akkor én dilis vagyok, és a pontjaim ellenére nem tanulhatok mesterképzésen (gyógyszerészetin)?
Hamarosan megtudom,felvettek-e a gyógyszerészetire,valószínűleg fel fognak venni... Csak hogy,nagyon el vagyok keseredve,mert nem épp "szokványos" múltam van. 16 éves korom óta járok/járogatok pszichiáterhez,ezer féle gyógyszert szedtem,szorongással/feszültséggel küzdök,emelt kémia szóbelin pl remegett a kezem,amikor a kémcsöveket öntöttem össze...most is szedek gyógyszert,komoly nyugtatót,és vannak tüneteim,szorongok...nem tudom eldönteni,hogy elmondjam-e ezt az egészégügyi-vizsgálaton,vagy ne,mert én rettegek attól,hogy a "Nem alkalmas" kategóriába esek. Letettem két emeltet,ÖNÁLLÓAN,senki nem segített,és a pszichiátriai betegségem miatt szerintetek elzavarnának,nem enge4dnék hogy tanuljak gyógyszerészetin? Tagadjam le a gyógyszereket,a betegséget,a tüneteket,úgysem járnak utána?
Rendkívül el vagyok keseredve,és félek.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!