Tényleg ennyire rosszul sikerültek az idei érettségik? 2016
Figyelt kérdés
Azt mondták a rádióban, hogy valószínű leviszik a ponthatárt, mert elvileg olyan rosszak lettek az érettségik. Én egyáltalán nem érzem, hogy vészes lett volna, főleg a tavalyi után. Az ismerőseim közül pedig sokan a minimum 280 pontot sem érték el. Nektek mik a tapasztalataitok? Hová mentek továbbtanulni?#egyetem #továbbtanulás #nyelv #magyar #érettségi #matematika #középiskola #történelem #ponthatár #2016
2016. jún. 23. 21:25
11/12 anonim válasza:
Nem játszom a sértődöttet, csak mikor azt mondják, hogy így könnyű volt ötös érettségiket szerezni, hogy könnyűek voltak az érettségik, egy olyan tanulónak aki rengeteget tanult nem esik olyan jól :)
Valóban voltak könnyű feladatok, de nagyon könnyen lehetett pontokat veszteni illetve ha nem annyira figyeltek, teljesen máshogy értelmezni a feladatokat.
12/12 anonim válasza:
A szaktanár meg tudja ítélni, hogy az eddigiekhez képest könnyű volt-e vagy nehéz. Ez egyébként teljesen mindegy, mert mindenki ugyanazt írta meg, ugyanazzal az eséllyel indul. Az tény, hogy míg a gimimben volt tavaly 98%-os matek is, idén a legjobb 91% az évfolyamon. Én meg vagyok elégedve az eredményeimmel, mindenem ötös lett szóbelivel együtt és még csak nem is tanultam rá azon kívül, amit tanév közben kellett meg a tételeket olvastaggam néha. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!