Miért rasszista némelyik tanár?
pl ha egy tanár elítélöen beszél egy nemzetröl, egy "fajrol" akkor a z rasszizmus. de ha a cigányságrol beszél és elmondja hogyan is éltek régen, az még nem rasszizmus.
pl a zsidókrol is külön tanultunk, mert mind az irodalmat mind a történelmet vagy a tudományokat befolyásolt sok zsidó származásu ember.
Nemcsak a tanàrok között vannak rasszistàk,söt sajnos egyre több ember vàlik rasszistàvà.
Az elöttem iro vàlasza is igaz egy bizonyos szemszögböl.
Ha te ugy érzed hogy rasszista érzelmeit beleviszi a tanulmànyi oràkba egy tanàr azt jelentheted az igazgatosàgnàl,akàr név nélkül is.
némelyik tanár raszista de sok ember is csak nálluk nem lehet ennyire észrevenni én ehez úgy állok hozzá hogy azok a romák aik semmi törvényelleneset nem tesznek azokkal semmi bajom az amelyik csak poénbol elkezd szídni az utcán vagy csomószor volt ilyen késelés a tv-ben mm a hiradóba azt elítélem viszont magyarok közt is van aki lop késel szval én nem a fajokat hanem a bűnözőket itélem el .
ez nem telejesen ide tartozik de el akartam mondani a véleményem.
ha vkit nem érdekel pontozon le!
A rasszista nem ezt jelenti! Csak ti gyerekek nem vagytok tisztában a szó jelentésével.
Hogy lehet-e rasszista? Lehet, mert mindenki úgy gondolkodik ahogy akar.
Te azonban ne felejtsd el: akár cigány, akár zsidó, akár kékszemű, akár süket,akár fideszes, akár fiú, akár tanár-mindenki egyformán EMBER!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!