Az Eszterházy Károly Főiskola egerben a jövő hónaptól átminősül egyetemmé. Szerintetek drasztikusan növekedni fognak a felv. Pontok jövőre?
Az, hogy főiskolára szerettem volna menni, főiskolai színvonalú képzésre, nem pedig egyetemire. Nem vagyok tehetséges, nem is vágyok nagyra, így az egyetemi szint nem megy, de a főiskolai még talán menne.
Így, hogy egyetem lett belőle, lehet, hogy még a szaktársak is nagyobb sznobok lesznek, hogy idomuljanak az egyetemi mércéhez.
Mert ebből is egyetemi biorobotképzőt csinálnak =(
Szerinted kicsit sem furcsa, hogy 2 egyetemen megpróbálkoztam, kiestem, nem bírtam a tempót, az életkedvem is elment attól hogy magolok intenzíven de nincs hatása... és MOST, hogy jelentkezek erre a Főiskolára : ÁJJJ, de jó, egyetem lett belőle 2 hónappal a kezdés előtt.
Szerinted kicsit sem furcsa??!!
Alapból mennyi esélye is van erre az embernek? Kb. hogy nyerjen az ötöslottón?
Te mit gondolnál az én helyemben, úgy mégis???
12: azt gondolom, hogy ahhoz képest, két intézménybe is jártál már, eléggé abszurd elképzeléseid vannak a felsőoktatásról. Ha javul is a színvonal, az sem egyik pillanatról a másikra fog megtörténni, de a színvonal javítását megtehették volna anélkül is, hogy megvárják, egyetemmé minősítsék.
És persze általánosságban nem mondható el, hogy egy egyetem mindig nehezebb egy főiskolánál.
De a legabszurdabb, hogy minek próbálkozol továbbra is a felsőoktatásban, ha már kétszer elbuktál... (hacsak nem jöttél rá hirtelen, hogy valami egészen mást kell tanulnod, mint amivel eddig próbálkoztál)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!