Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Az Eszterházy Károly Főiskola...

Az Eszterházy Károly Főiskola egerben a jövő hónaptól átminősül egyetemmé. Szerintetek drasztikusan növekedni fognak a felv. Pontok jövőre?

Figyelt kérdés
2016. jún. 11. 07:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
10: mégis mi károd származott belőle?
2016. júl. 9. 07:30
 12/15 anonim ***** válasza:
46%

Az, hogy főiskolára szerettem volna menni, főiskolai színvonalú képzésre, nem pedig egyetemire. Nem vagyok tehetséges, nem is vágyok nagyra, így az egyetemi szint nem megy, de a főiskolai még talán menne.

Így, hogy egyetem lett belőle, lehet, hogy még a szaktársak is nagyobb sznobok lesznek, hogy idomuljanak az egyetemi mércéhez.

Mert ebből is egyetemi biorobotképzőt csinálnak =(

Szerinted kicsit sem furcsa, hogy 2 egyetemen megpróbálkoztam, kiestem, nem bírtam a tempót, az életkedvem is elment attól hogy magolok intenzíven de nincs hatása... és MOST, hogy jelentkezek erre a Főiskolára : ÁJJJ, de jó, egyetem lett belőle 2 hónappal a kezdés előtt.

Szerinted kicsit sem furcsa??!!

Alapból mennyi esélye is van erre az embernek? Kb. hogy nyerjen az ötöslottón?

Te mit gondolnál az én helyemben, úgy mégis???

2016. júl. 10. 23:17
 13/15 anonim ***** válasza:

12: azt gondolom, hogy ahhoz képest, két intézménybe is jártál már, eléggé abszurd elképzeléseid vannak a felsőoktatásról. Ha javul is a színvonal, az sem egyik pillanatról a másikra fog megtörténni, de a színvonal javítását megtehették volna anélkül is, hogy megvárják, egyetemmé minősítsék.

És persze általánosságban nem mondható el, hogy egy egyetem mindig nehezebb egy főiskolánál.

De a legabszurdabb, hogy minek próbálkozol továbbra is a felsőoktatásban, ha már kétszer elbuktál... (hacsak nem jöttél rá hirtelen, hogy valami egészen mást kell tanulnod, mint amivel eddig próbálkoztál)

2016. júl. 10. 23:36
 14/15 anonim ***** válasza:
El kell hogy keserítselek, az egyetemi és a főiskolai képzés között semmi különbség nincs, mert ugyanazt a képzési rendszert használja. A név így nem változtat semmin se, mert nincs min.
2016. júl. 17. 19:06
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként meg a jelentkezéskor is lehetett tudni, hogy egyetemmé válik, valószínűleg nem néztél utána.
2016. júl. 18. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!