Hogyan tudnék gyógytornász lenni?
Figyelt kérdés
Most vagyok 7-es és idegesít, hogy nem tudom mifelé szeretnék elindulni az életben... nem vagyok a legjobb tanuló, 3,2-es lesz most az átlagom. de jövő félévre feltornászom!!!! Arra lennék kíváncsi, hogy ha gyógytornász szeretnék lenni akkor arra van szakközépiskola? Vagy, mit kéne lépnem, hogy az lehessek? gimnáziumot, főiskolát, egyetemet nem szeretnék végezni. Nem tudom, hogy ez így egyáltalán lehetséges-e...Nagyon nem vagyok otthon ebben a témában. Esetleg szakmákat-szakközép iskolákat tudnátok ajánlani? Győr és környéke lenne az ideális. Köszönöm szépen a válaszokat!!!2016. jún. 10. 19:56
1/4 anonim válasza:
Először is egy jó gimi, ott egy jó érettségi, aztán ha felvesznek fősulira, ott tanulsz 4 évet utána lehet gyógytornász. Ehhez diploma kell, okj-s végzettségű gyógytornász nincs.
2/4 A kérdező kommentje:
Ohh, azért köszönöm szépen! Szívesen fogadok még más szakmákat amiket egy szakközpiskolával le is lehetne bonyolítani.
2016. jún. 10. 20:21
3/4 mi a fene válasza:
Lapozgasd a felvételi tájékoztatókat, és nézz körül, milyen középiskolák vannak a környéken, és tanulj egy kicsit jobban.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) igen, próbálok javítani....jövő félévre a 3,5-öt minimum el szeretném érni.
2016. jún. 11. 12:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!