Van, akinek sikerült a 460 pont? Hogyan?
Tavaly az egyik lánynak a suliban 490 pontja lett.
Mindenből ötös érettségik, végig kitűnő tanuló volt. Országos versenyekben döntős. Nyelvvizsga. Emelt érettségije is volt.
kb.488-490 pontra számítok duplázással, 484-486 másik pontszámítási módszerrel(ha kb. tartom az eddigieket vagy javítok)
98/100 jön a jegyekből( egy 4-esem volt, amit viszek)
közép matek: 99%
közép magyar: 92%(még szóbeli nélkül)
közép angol: 88%(még szóbeli nélkül)
közép töri: 84% (még szóbeli nélkül)
emelt biosz :voltam szóbelizni+ írásbelinél fellebbeztem, így valószínűleg 98-99%(írásbeli eredetileg 97 volt)
emelt kémia: 96%(szóbeliztem már, valószínűleg marad ennyi)
+nyelvvizsga, versenyek is vannak csak a két emelt miatt már megvan a pluszpont, így az nem számít sajnos bele
köszi :)
igen,orvosira(utolsó előtti voltam)
Én a Corvinusra jelentkeztem és eddigi állás szerint 471 pontom van, így:
11.-12. végig kitűnő
Érettségi átlagok: 95
magyar: 95%
matek: 98%
angol: 93%
társadalomismeret: 100%
töri emelt: 88%
Plusz van még egy felsőfokú és egy középfokú nyelvvizsgám.
Én nem voltam kitűnő 11-12ben, magyarból 11-ben, bioszból 12-ben lettem négyes (amik beleszámítanak a felvételi pontokba, mert amúgy fizikából, kémiából, föciből 3-4-es voltam). Úgyhogy a középiskolai pont 96 pont.
Érettségi közép:
-magyar 95%
-angol 92%
-infó 96%
emelt:
-töri 89%
-matek 92%
(Átlag 93%)
Pluszpont a két emelt és így van 471 pontom elméletileg. BCE nemzetközi gazdálkodás a cél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!