Ilyen eredményekkel van esélyem BME mérnökinfón?
Most érettsigezek, és ilyen eredménekkel fogok menni idén BME-VIK mérnokinfó szakra.
- 93% közép matek
- 89% emelt infó
- 4-es lettem év végén matek fatkban
Ezek a irásbeli eredményeim, szóbeliket még nem tudom.
Most nyáron tanulni fogok matekot deriválást és integrálást mateking.hu-ról meg Thomas féle kalkulus könyvböl is fogok tanulni, hogy felkészüljek.
Van esélyem arra hogy sikeres legyek a BME-n?
Ezek az eredmények BME-n semmit nem jelentenek..
Estek már ki sokkal jobb érettségivel is és végezték el az egyetemet sokkal rosszabbal is..
Az egész a rendszeres tanuláshoz való hozzáállásodon fog majd múlni és hogy mennyit b*szol el bulikra, játékra, filmekre, sorozatokra stb.
Szerintem simán elvégzed. Túlgondolják itt egyesek a dolgot. Nem azt mondom, hogy egyszerű, de akinek meg van az affinitása az egészhez annak nem akadály.
Aki meg csak azért választja ezt a szakot, mert úgy gondolja könnyű pénzkereseti lehetőség de amúgy nem is érdekli, az kihullik mindenhonnan.
Felvettek gondolom.
Kezd el nézegetni az deriválást és az integrálást. Fontos! Első félévben már tudd jól.
Sok sikert kívánok az egyetemi éveidhez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!