FONTOS! A tanár irodalomdolgozatnál nem adhat nyelvtani jegyet, ugye? (lent)
Egy év végi irodalom TZ-t írtunk pár napja, de amikor ráírtam a dátumot, DIREKT úgy írtam rá, hogy "június első napLYa". Gondoltam, van ennyi humorérzéke a tanárnak.
Hát nem volt. Az irodalomjegy (ami ötös, de ez most lényegtelen) mellé adott még egy nyelvtan egyest (!!!!!), mondván, hogy ha valaki hivatalos személy jön ellenőrizni a dogákat, akkor mit szól ehhez, hogy ő ez "büntetlenül" hagyta. És szerinte ezzel el van intézve a nyelvtanjegyem.
Szerdán lesz az osztályozó, holnap derül ki,hogy akkor hányas is leszek nyelvtanból. Ha hármast ad (amúgy négyes lennék belőle), én behívom a szüleimet, mert ez szerintem egyáltalán nem jogos így.
Szerintetek?
Előre is köszi!
Nem tudom, hol van leírva, hogy ne adhatna (pl. érettségin is a szövegalkotásnál nézik). Amit kifogásolhatsz, hogy előzőleg nem közölte, egyetlen helyesírási hibára egyes járhat.
Egyébként humorérzékre neked is szükséged volna.
Megteheti és teljesen jogosan.
Valóban bárki ellenörizheti a tz-ket. Nagyon gyerekes viselkedés volt ez. Érettségin vagy a diplomamunkádban is ilyen hibákat fogsz elkövetni?
igazából van humorézéke,ezzel"díjazta" fanyar humor...
bármikor adhat jegyet rá egyébként-
Magyar nyelv és irodalom
"Ez így de hülye elnevezés, mert két külön óra van rá, és erre egyest nem biztos, hogy adni kell csak jó tanár kellett volna, ami kevés van" Szigorúak, + azt vettem észre, hogy a másik diáknak kinyalják a seggét, mert jó tanuló, az egyikkel meg nem is törődik hozzá se szól
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!