Ti mennyi idö alatt készültetek fel a szóbeli érettségi tételekre közép illetve emelt szinten?
Köszönöm, én bioszból és angolból emeltezek, azokra fektettem én is a hangsúlyt.
Viszont közép törit , magyart eléggé hanyagoltam, az utolsó héten gondoltam elövenni.
Hogy sikerült az angolod? Hová szeretnél menni biosz angollal?
Én 2 hónappal felvételi határidő előtt döntöttem el, hogy jelentkezem (korábban érettségiztem), kb. 3 hónapot készültem az angolra, főleg az írásbelit gyakoroltam.
PTE pszichologia a cél. Én is az utolsó pillanatban döntöttem, a sulim nem valami erös, sokat kellett otthon készülnöm, szerencsére ennek ellenére is elég jó lett az érettségim.
Lehetne jobb is, a biosz és angol pontokat szeretném duplázni.
Én csütörtökön voltam emelt angolon arra semmit nem készültem de nem volt vészes sőt :D
Holnapután megyek még egy emeltre most arra készülök.
A középszintnek még neki se álltam... ha minden igaz 1 hetem lesz 3 tantárgyra azaz 100 tételre.
Na én így állok :D
Köszönöm mindenkinek a válaszát!
Sok sikert kívánok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!