Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Rendvédelmi szakon nagy...

Rendvédelmi szakon nagy hátrány ha nem vagyok valami jó tesiből?

Figyelt kérdés

170 cm vagyok és 70 kg (nem valami sovány de nem is vagyok nagyon nagy olyan normális a kinézetem :D ) 11.-ben rendvédelmi szakon szeretnék tovább tanulni de nem tudok se úszni,se kötelet mászni és asztmás is vagyok :D mennyi az esélye hogy átvesznek ?

(L)

2016. jún. 4. 19:49
 1/6 anonim ***** válasza:
semennyi
2016. jún. 4. 20:18
 2/6 A kérdező kommentje:
ha nem lennék asztmás lenne esélyem ?
2016. jún. 4. 21:47
 3/6 anonim ***** válasza:

Mit értesz rendvédelmi szak" alatt?

Szakközépbe (ősztől már szakgimnázium) jogszerűen nem vehetnek át, mert hiányoznak a gyakorlataid, és abból nem lehet különbözetizni.

Gimnáziumba (belügyi rendészeti ismeretek fakultáció) átvesznek, ha akarnak (értsd: nem túl nagy az osztálylétszám, és nem tűnsz balhés gyereknek), de a kérdés, hogy mire mész vele, mert utána nem vesznek fel (onnan jelentkezve 2 éves) rendőr tiszthelyettes képzésbe egészségügyi alkalmatlanság miatt.

2016. jún. 4. 23:29
 4/6 anonim ***** válasza:
Ja, ha nem lennél asztmás, akkor is teljesítened kell a fizikális tesztet = jónak kell lenned tesiből. Ezen már eleve kiesik a jelentkezők jelentős része, sőt már annak az első részén, a két kilométeres futáson. Itt vannak a követelmények: [link]
2016. jún. 4. 23:42
 5/6 A kérdező kommentje:
Berettyóújfaluban lenne az iskola elvileg szakiskola és nem kell erőléti a felvételihez (se írásbeli se szóbeli meghallgatás nincs és nem is volt eddig sem) csak sima pontszámítás .
2016. jún. 5. 11:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Ja, de 8.-osnak kell lenni :) 11.-be nem vehetnek át, mert már 9.-től vannak szakmai órák, és gyakorlatból nem lehet különbözetizni.
2016. jún. 6. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!