Rendvédelmi szakon nagy hátrány ha nem vagyok valami jó tesiből?
Figyelt kérdés
170 cm vagyok és 70 kg (nem valami sovány de nem is vagyok nagyon nagy olyan normális a kinézetem :D ) 11.-ben rendvédelmi szakon szeretnék tovább tanulni de nem tudok se úszni,se kötelet mászni és asztmás is vagyok :D mennyi az esélye hogy átvesznek ?
(L)
2016. jún. 4. 19:49
2/6 A kérdező kommentje:
ha nem lennék asztmás lenne esélyem ?
2016. jún. 4. 21:47
3/6 anonim válasza:
Mit értesz rendvédelmi szak" alatt?
Szakközépbe (ősztől már szakgimnázium) jogszerűen nem vehetnek át, mert hiányoznak a gyakorlataid, és abból nem lehet különbözetizni.
Gimnáziumba (belügyi rendészeti ismeretek fakultáció) átvesznek, ha akarnak (értsd: nem túl nagy az osztálylétszám, és nem tűnsz balhés gyereknek), de a kérdés, hogy mire mész vele, mert utána nem vesznek fel (onnan jelentkezve 2 éves) rendőr tiszthelyettes képzésbe egészségügyi alkalmatlanság miatt.
4/6 anonim válasza:
Ja, ha nem lennél asztmás, akkor is teljesítened kell a fizikális tesztet = jónak kell lenned tesiből. Ezen már eleve kiesik a jelentkezők jelentős része, sőt már annak az első részén, a két kilométeres futáson. Itt vannak a követelmények: [link]
5/6 A kérdező kommentje:
Berettyóújfaluban lenne az iskola elvileg szakiskola és nem kell erőléti a felvételihez (se írásbeli se szóbeli meghallgatás nincs és nem is volt eddig sem) csak sima pontszámítás .
2016. jún. 5. 11:57
6/6 anonim válasza:
Ja, de 8.-osnak kell lenni :) 11.-be nem vehetnek át, mert már 9.-től vannak szakmai órák, és gyakorlatból nem lehet különbözetizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!