Emelt kémia szóbeli?
Figyelt kérdés
A kísérletet a saját asztalomnál kell elvégezni, vagy amikor megyek felelni, ott az "orruk előtt"?2016. jún. 1. 12:16
1/4 anonim válasza:
A saját asztalodnál, leírod a tapasztalatokat, többnyire elég nekik, ha utólag elmondod, mit és hogyan csináltál. Ha pedig kérik, akkor megcsinálod még egyszer.
Mondjuk hosszú kísérletet nem csináltatnak veled, mert kevés az idő, rövid/egyszerű kísérletet meg azért nem, mert elhiszik, hogy össze tudsz önteni két kémcsövet.
2/4 anonim válasza:
Mikor én elvégzendőt húztam,akkor ott csináltam meg elöttük.
Nem szóltak egy mukkot sem. Megcsináltam,közben magyaráztam hogy mit miért csinálok,és hogy mi miért történik és ennyi. Nem kell ráfeszülni!
3/4 AlinaHella válasza:
Én ma voltam, a saját asztalomnál kellett megcsinálni, csak odahozták a padhoz az előre elkészített szeretetcsomagot, aztán rám volt bízva a többi.
4/4 anonim válasza:
3-án voltam, előttük kellett a felkészülési idő alatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!