Mostvagysoha kérdése:
Jövöre más egyetem, más szakra szeretnék menni. Ki kell fizetnem a tandíjat?
Figyelt kérdés
Röviden, sportszervezőre járok az ELTÉ-re, államira de jövőre szeretnék átiratkozni a Corvinus gazdalkodás és menedzsment szakjára, szintén államira. (pontok megvannak) Kérdésem, hogy 2 félévet jártam így a sportszervezőre, nem szereztem diplomát, szóval ki kell fizetnem a tandíjat? Vagy hogy van ez? Nincs esetleg valami kiskapu?2016. máj. 31. 18:55
1/6 anonim válasza:
Ha befejezted a félévet és az év elején fogsz kiíratkozni akkor elvileg biztosan ki kell fizetned egy éves tandíjat (de a tanulmányi osztályon érdeklődd meg)
2/6 anonim válasza:
én úgy tudom, hogy osztott képzést egy félév után hagyhatod ott fizetés nélkül, utána az összeset ki kell fizetni, osztatlant két félév után még ott lehet hagyni fizetés nélkül
3/6 anonim válasza:
Nem kell, mivel szakváltás esetén is mentesülsz ez alól. Szakváltásnak minősül az is, ha 1 éven belül újrafelvétellel kerülsz be a másik helyre, nem csak az átvétel.
4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! Bár most jelenleg 3an 3 félét mondotok :) melyik a valós?
2016. máj. 31. 21:06
5/6 anonim válasza:
Amit a tanulmányi osztályodon fognak mondani!
De egyébként osztott képezés esetén 1 szemeszterig, osztott képzés esetén 2 szemeszterig úszod meg a fizetést, utána ki kell fizetni a képzésedbe ölt pénz felét. Ha közben máshova kezdesz járni, azt nem tudom.
6/6 anonim válasza:
Javítás:
De egyébként osztott képezés esetén 1 szemeszterig, osztatlan képzés esetén 2 szemeszterig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!