Ezért megéri fellebbezni? (BIOSZ EMELT írásbeli)
nincs biosz tanárom,akivel konzultálhatnék,hozzáértők véleményét/tanácsát szívesen fogadom...
Csak ezért az egy pontért fellebbezzek vagy felesleges időpocsékolás?
Megoldókulcs:
"az első élőlényeket / az első sejtet / az élet eredetét / közös őst
Bármely, a közös eredetre vonatkozó megfogalmazás elfogadható"
Ha fellebbezel, két dolgot kell tudni, amit ha hiszed, ha nem, tényleg így vannak:
1 - egyáltalán nem biztos, hogy megkapod érte a pontot.
2 - plusz munkát adsz egy tanárnak, és bármennyire is a diákok érdekeit nézik, azért biztos b.assza a csőrüket, ha újra átnézeted velük az egészet, lehet, hogy találnak még pontatlanságot.
Én nem adnék erre pontot, mert az első élő ANYAGOT nem anyagnak szokás nevezni (természetesen nem rossz, de tudod, aki kötekedni akar, kötekedni fog, a tanár simán mondhatja ezt, hogy nem pontos), másrészt ez nem utal arra, hogy ebből differenciálódott ki a többi élőlény, ami a kérdés lényege lenne. A helyedben nem tenném. Egyébként hogy sikerült?
Én is voltam ma betekintésen: egyetlen pontért fellebbeztem én is. Amíg ott voltam (kb. 50 perc) többször is kihangsúlyozták, hogy csak az adott feladatrészt nézik meg újra, NEM az egész dolgozatot, de még csak nem is az egész dolgozatot. (Külön is rákérdeztem.)
Szóval én megfellebbeztem az az egy pontot. (Bár nem sokat oszt vagy szoroz, de a javító tanár is adott rá először pontot, aztán áthúzta, és az a feladatész 0 pontos lett, így gondoltam, nincs vesztenivalóm.)
Én megfellebbezném, de nyilván számít, hogy fogalmazol.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!