Miskolci Egyetem műszaki menedzser szakáról vélemény?
Gépész süllyesztője? :DD Nem mondanám könnyebbnek.
Egy barátom havi 300E-et visz haza kezdőfizetésként havonta, műszaki menedzser Bsc-vel...
És kit érdekel? Milyen felhasználható tudása van, amire mondjuk nincs egy konkrét specializált szak? Mert a menedzser képzés egy 0, mindenféle összerámolt tantárggyal, de igazából meg nem értenek semmihez.
Nekem meg van sok barátom aki elvégezte ezt, és még ők is megmondják, hogy egy 0. Rakj a barátod elé egy alap integrálszámításos feladatot, hótziher, hogy nem tudja megoldani, mert kb. 0 tanulással és puskázással végig lehet csinálni az egészet. Ennyit ér.
Látom eléggé frusztrált vagy :D
Valószínűleg nem tud integrálni... Már gimiben tanítják fakton, nem egyetemen találkozott vele. Ahol a gépészekkel vagy a villamosmérnökökkel közösen tanulta. :D
Ahhoz képest, hogy nem tud semmit, több munkacsoportot is irányít egy nagy cégnél, plusz az angol és német nyelvtudásával tárgyal külföldi beszállítókkal, stb. :D
Igen nagyon frusztrált vagyok:DDD
Rajtad meg látszik, hogy valami tajparaszt vagy, ha ezek annyira nagyon nagy dolgok, hogy most hanyat kéne magam vágni. Képzeld én is miskolci vagyok, jól ismerem a menedzsereket és az egyetemet, nem kell a rizsa. Köze nincs egy gépészmérnök/villamosmérnök képzéshez, kb. feleannira sem nehéz. És nem érdekel mennyire vagy elájulva a barátodtól, biztos mindenkit nagyon meghat, hogy szerzett magának egy átlag felsőfokú melót:DDD
Istenem...
*átlag felsőfokú végzettséget igénylő melót:)
Helló!
Amúgy nem miskolci vagyok, a haver sem ott tanult, azt nem is írtam. De igazából lényegtelen:)
Nem tudom mennyire átlag vagy sem, ő elégedett a helyzetével. A kérdezőnek szerettem volna segíteni a szakkal kapcsolatban. :)
Ha ez megnyugtat, én is segíteni szerettem volna neki. Mégpedig, hogy jobban jár egy rendes mérnöki vagy egy gazdasági szakkal, attól függ melyik irány érdekli.
Egyébként meg konkrétan a Miskolci Egyetemről kérdezett, ahol meg hatványozottan gagyi ez a szak, és mindenki tudja, hogy ezt végzik el a leggyengébbek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!