Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Miskolci Egyetem műszaki...

Miskolci Egyetem műszaki menedzser szakáról vélemény?

Figyelt kérdés
Olyanoktól várok választ akik ott tanulnak, tanultak. Maga az egyetem,a szak, az oktatás, kikapcsolódási lehetőségek érdekelnének.

2016. máj. 30. 21:22
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Barátnőm a BME-n műmenedzser. Nagyon érdekes szak, keresik is az iparban, főleg ha csinálsz hozzá egy pénzügy vagy hasonló msc-t. Az iparban kincs a műszaki affinitással megáldott gazdasági ember.
2016. máj. 30. 23:40
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
A gépész kar süllyesztője, komolytalan (akik nem bírják a gépészmérnöki képzést átmennek, és röhögve elvégzik).
2016. máj. 31. 02:35
 3/10 anonim ***** válasza:

Gépész süllyesztője? :DD Nem mondanám könnyebbnek.

Egy barátom havi 300E-et visz haza kezdőfizetésként havonta, műszaki menedzser Bsc-vel...

2016. jún. 2. 16:06
 4/10 anonim ***** válasza:
0%

És kit érdekel? Milyen felhasználható tudása van, amire mondjuk nincs egy konkrét specializált szak? Mert a menedzser képzés egy 0, mindenféle összerámolt tantárggyal, de igazából meg nem értenek semmihez.

Nekem meg van sok barátom aki elvégezte ezt, és még ők is megmondják, hogy egy 0. Rakj a barátod elé egy alap integrálszámításos feladatot, hótziher, hogy nem tudja megoldani, mert kb. 0 tanulással és puskázással végig lehet csinálni az egészet. Ennyit ér.

2016. jún. 2. 17:54
 5/10 anonim ***** válasza:

Látom eléggé frusztrált vagy :D

Valószínűleg nem tud integrálni... Már gimiben tanítják fakton, nem egyetemen találkozott vele. Ahol a gépészekkel vagy a villamosmérnökökkel közösen tanulta. :D

Ahhoz képest, hogy nem tud semmit, több munkacsoportot is irányít egy nagy cégnél, plusz az angol és német nyelvtudásával tárgyal külföldi beszállítókkal, stb. :D

2016. jún. 2. 18:46
 6/10 anonim ***** válasza:
0%

Igen nagyon frusztrált vagyok:DDD

Rajtad meg látszik, hogy valami tajparaszt vagy, ha ezek annyira nagyon nagy dolgok, hogy most hanyat kéne magam vágni. Képzeld én is miskolci vagyok, jól ismerem a menedzsereket és az egyetemet, nem kell a rizsa. Köze nincs egy gépészmérnök/villamosmérnök képzéshez, kb. feleannira sem nehéz. És nem érdekel mennyire vagy elájulva a barátodtól, biztos mindenkit nagyon meghat, hogy szerzett magának egy átlag felsőfokú melót:DDD

Istenem...

2016. jún. 2. 19:34
 7/10 anonim ***** válasza:

*átlag felsőfokú végzettséget igénylő melót:)

Helló!

2016. jún. 2. 19:35
 8/10 anonim ***** válasza:

Amúgy nem miskolci vagyok, a haver sem ott tanult, azt nem is írtam. De igazából lényegtelen:)

Nem tudom mennyire átlag vagy sem, ő elégedett a helyzetével. A kérdezőnek szerettem volna segíteni a szakkal kapcsolatban. :)

2016. jún. 2. 19:44
 9/10 anonim ***** válasza:

Ha ez megnyugtat, én is segíteni szerettem volna neki. Mégpedig, hogy jobban jár egy rendes mérnöki vagy egy gazdasági szakkal, attól függ melyik irány érdekli.

Egyébként meg konkrétan a Miskolci Egyetemről kérdezett, ahol meg hatványozottan gagyi ez a szak, és mindenki tudja, hogy ezt végzik el a leggyengébbek.

2016. jún. 2. 19:53
 10/10 anonim ***** válasza:
Inkább a btk-ra megy át aki nem birja a mérnökit a menedzserek a mérnöki és a gazdasági oldalára igy rálátnak enek meg van az elönye és a hátránya abban igazad van hogy nincs akora tudása mint egy gazdásznak vagy egy gépésznek de nem is kel mert a menedzder lényege a két tudomány terület öszekapcsolása.
2017. jan. 16. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!