Van, aki Győrben tanul az egyetemen gépészmérnök szakon?
Figyelt kérdés
Milyenre értékelitek az oktatást?2016. máj. 30. 19:03
1/6 anonim válasza:
Nem egyszerű itt se, vannak szopó tárgyak, de én elegedett vagyok
2/6 anonim válasza:
Én ugyan másik szakra járok ugyanitt, de van pár gépészmérnök ismerősöm, így látom mit tanulnak. Van jó pár tárgy, ami elég húzós és nagy a szórás, sokan buknak és sokszor, de ha sikerül normálisan elsajátítani, szánsz rá elég időt, akkor nem lehetetlen teljesíteni. Az oktatás színvonala és minősége tárgytól, de főleg oktatótól függ, vannak olyan oktatók is, akik nem annyira segítőkészek, rosszul is magyaráznak, viszont vannak nagyon jók is, ez változó.
3/6 anonim válasza:
Szórásról csak annyit, hogy nyilván nem véletlen, hogy buknak és kiszóródnak... Én 7 félév alatt elvégzem pedig sose voltam jó tanuló, gimibe 3,5 es átlag körül és ami a legviccesebb, hogy egyetemen is sikerül tartanom a 3-3,5 -ös átlagot
4/6 anonim válasza:
Második vagyok, ebben teljesen igazad van. Én ugyan nem erre a szakra járok, de amit tanulok azt időben elvégzem, már csak egy félév van hátra, ha egy tárgy nem lett meg elsőre azt csakis magamnak köszönhettem, mert nem fordítottam rá elég időt. Viszont rengeteg olyan ember jön mérnöki szakokra, akiknek csak azért lett jó az érettségi eredményük/év végi bizonyítványuk, mert a tanáruk jó fej volt vagy épp azért kerültek be, mert alacsonyak a ponthatárok, persze később kiderül, hogy nem igazán megy nekik a dolog, így kibuknak. A másik, hogy valakinek jól ment a gimi, majd bekerül az egyetemre és elkezd szórakozni, pihengetni, nem tanul, majd mikor rájön, hogy kéne már kitették. Tehát nem csak az oktatáson múlik a dolog, hanem a hallgató hozzáállásán is.
5/6 A kérdező kommentje:
Szakirányt melyik félévben kell választani?
2016. jún. 19. 11:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!