Az egyetemi eletet ugy kell elkepzelni mint egy amerikai pite filmet, mindekinek csak a szexen jar az esze meg a bulikon vagy az atlagja azert hetkozbe tanul, hetvegen hazautazik a szuleihez, ha bulizik is csak mertekkel?
Én Debrecenbe járok, változó, szaktól függ.
Medikus karok hallgatói leginkább tanulnak, ha nincs a következő héten zh/demó, akkor azon a héten belefér egy csütörtöki Klinika buli és akár egy szerdai Hall.
Valaki ezt a stratégiát követi, de van aki ott van minden buliban, persze az nem nagyon váltja ki az évköziket. (Ha meg megcsinálja valahogy, akkor taníts Mester! :D)
Itt órák vannak hétfő reggeltől péntek du-ig, én ebben a félévben pénteken nem is bírtam hazajárni, csak szombat reggel. (2-3-4 hetente szoktam hazajárni)
Ha más szakot nézünk (pl egy BTKs-t), ott gyakran lehet látni hogy szerda reggel érkeznek meg, valakik meg aznap este mennek haza. Nem tudom, hogy mit és hogy tanulnak, de néha felb*sz :D
Gólyatáborba majdnem mindenki menni szokott, nagyon jó közösségkovácsoló ereje van, a legjobb barátaimat is onnan ismerem.
Szóval lehet minden héten bulizni, sőt néha még ajánlott is leereszteni, de a filmben elég rendesen el van túlozva :D Aki nem akar kibukni, vagy 10 év alatt elvégezni egy szakot, az tanul is mellette :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!