Zalaegerszegi Csány László SZKI info szakáról vélemyének?
Figyelt kérdés
Ide vettek fel, ez volt a legszimpatikusabb, mennyire jó? Lányok szépek? Mennyire jó a közösség?2016. máj. 28. 15:33
1/3 anonim válasza:
Infó gyenge számomra. :D Itthon többet tanultam, keveset várnak el, sok olyan embert is felvettek a mi osztályunkba annó, akiknek fogalmuk nem volt az infóról, és hát velük többet foglalkoznak, ezért elég lassan haladtunk. Az osztályba volt olyan, aki speciel azt nem tudta, mi az a böngésző.. És ez nem vicc. :S Amit ott tanítottak, azt már 7-8. tudtam, aktívan programoztam is.. Jó csajok vannak mondjuk. :D
2/3 anonim válasza:
Engem is oda vettek fel infóra. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!