Az érettségi dolgozat megtekintése mennyi időt vesz/vehet igénybe? Előtte kell várakozni?
Figyelt kérdés
2016. máj. 25. 18:15
1/3 anonim válasza:
A mi osztályfőnökünk azt mondta, hogy akár fél napig is ott ülhetsz és alaposan átnézheted, szóval a mi iskolánkban addig maradsz, amíg akarsz. Ha belegondolsz, akkor szerintem 1-1,5 óra elég kell, hogy legyen, ha valaki tényleg mindent alaposan át akar bogarászni, de ez rajtad múlik csak.
Nálunk várakozni sem kell majd előtte (nem is egyszerre megy az egész osztály), gondolom osztályonként lesznek bent a termekben a feladatsorok, de szerintem ez iskolánként változik.
2/3 A kérdező kommentje:
Külföldi vagyok, az érettségi írásakor is olyanokkal voltam, aki szintén külföld vagy javít stb...
Azért fontos az idő, mert azon a napon még szóbelizek :D
2016. máj. 25. 19:46
3/3 anonim válasza:
Kb. negyed óra alatt végeztem a betekintéssel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!