Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek hány szóbeli...

Szerintetek hány szóbeli tételt lehet megtanulni úgy egy nap hogy kibírjam és emlékezzek is rá később?

Figyelt kérdés

Még csak most kezdtem el szóbeli tételeket,júniusban lesz 2 szóbelim,az egyik június eleje,a másik (2) június vége.

Csak sok tétel van,magyarból pl. 40 (20 nyelvtan,20 irodalom)

Eddig volt hogy megtanultam 4 nyelvtant egy nap,akkor még 2 törit.De tegnap többet foglalkoztam vele,tudtam is haladni,csak estére már nem lett semmi türelmem hozzá: 2 töri,3 nyelvtan,4 idegen nyelvi tétel (francia)

Nem tudom mennyit tanuljak meg egy nap,hogy ne is legyen annyira unalmas,ne fáradjak bele teljesen estére,de tudjak mégis haladni.

Nyelvtan:20 tétel, irodalom:20 tétel,töriből azt hiszem 40 (ha valaki máshogy tudja,írja meg légyszi azt is),franciából kb. 27-30. (De ez csak egy szám,mert a francia nem csak annyiból áll,ami a tételben van,hanem még pluszban is utána kellene nézzek dolgoknak,meg van olyan tétel amit ki kell egészítsek)

2016. máj. 22. 08:54
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem neked kellene kipróbálnod, hogy megtudd?
2016. máj. 22. 08:56
 2/2 anonim válasza:

Mar bocs de egyetemen tobbet kell tanulni mint erettsegire.

Ne ossze vissza tanulj kezdj el egy targyat 20 tetel az 2-3 nap. Haladj sorban!

2016. máj. 22. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!