Szerintetek hány szóbeli tételt lehet megtanulni úgy egy nap hogy kibírjam és emlékezzek is rá később?
Még csak most kezdtem el szóbeli tételeket,júniusban lesz 2 szóbelim,az egyik június eleje,a másik (2) június vége.
Csak sok tétel van,magyarból pl. 40 (20 nyelvtan,20 irodalom)
Eddig volt hogy megtanultam 4 nyelvtant egy nap,akkor még 2 törit.De tegnap többet foglalkoztam vele,tudtam is haladni,csak estére már nem lett semmi türelmem hozzá: 2 töri,3 nyelvtan,4 idegen nyelvi tétel (francia)
Nem tudom mennyit tanuljak meg egy nap,hogy ne is legyen annyira unalmas,ne fáradjak bele teljesen estére,de tudjak mégis haladni.
Nyelvtan:20 tétel, irodalom:20 tétel,töriből azt hiszem 40 (ha valaki máshogy tudja,írja meg légyszi azt is),franciából kb. 27-30. (De ez csak egy szám,mert a francia nem csak annyiból áll,ami a tételben van,hanem még pluszban is utána kellene nézzek dolgoknak,meg van olyan tétel amit ki kell egészítsek)
Mar bocs de egyetemen tobbet kell tanulni mint erettsegire.
Ne ossze vissza tanulj kezdj el egy targyat 20 tetel az 2-3 nap. Haladj sorban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!