Károli Gáspár Református Egyetem, levelező jogi kar?
levelező jogi kar!?
Ha jogász szakra gondoltál,akkor nagyon seggelős.Meg lehet csinálni mindent időben,de ahhoz tanulni kell keményen és az idődet jól kell beosztani.A lényeg a folyamatos tanulás!
Igen, a jogász szakra gondoltam.:) Te is joghallgató vagy?
Nagyon jó memória kell hozzá vagy közepes memóriával is el lehet végezni?
Ha arra törekszel, hogy minél gyorsabban tanulj, soha nem fog sikerülni. Rá kell szánni az időt, csak úgy fejlődhetsz. Igazából azon múlik minden, hogy mennyire vagy kitartó. Vizsgák előtt sok-sok hétig tanulással kell töltened az időt. Én kb. 1 hónapot szoktam aktív tanulással eltölteni, ami így néz ki: felkelek, reggeli, 6-7 óra tanulás, ebéd, 6-7 óra tanulás, vacsora, és tanulás amíg fog az agyam. Ez elég megterhelő szellemileg és fizikailag is. Ha úgy gondolod, ezt meg tudod csinálni akkor biztos nem lesz gondod.
Ja, az egyetem egy része szívás, de ott vannak jó dolgok is: okosabb leszel, buli, haverok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!