Vélemények a csepeli Szamosról?
Jelentkeztem esti felnőttoktatásra (cukrász)a csepeli Szamosba és érdekelne néhány vélemény. :)
19L
Szerinted elindul majd egyáltalán ez a képzés?
Összejön annyi ember?
Remélem, hogy elindul. Elvileg júniusban küldik az infót a képzésről.
Te is jelentkeztél rá?
Én másikra jelentkeztem
(Csak mert több helyre is lehetett jelentkezni, de
nem volt feltüntetve, hogy hány fő esetén indul csoport)
De nálatok nem volt megadva valami info a beiratkozásról?
Te a suli honlapján jelentkeztél ?
Én itt jelentkeztem.
Hát az a helyzet,hogy tavaly végeztem a gimiben és egyetemre szeretnék menni, de nem sikerült tavaly és úgy vagyok vele,hogyha idén se sikerül,akkor elkezdem estin ezt a cukrász képzést. Ezt tartottam még érdekesnek.
Nem tudom hány főtől indul a tanfolyam, de jó lenne pár plusz infó,mert kb. semmit nem lehet tudni róla :/
De nagyon remélem, hogy elindul. Nem lenne jó,ha kiderülne augusztusban,hogy nem indul,mikor már szinte mindenhol beteltek a helyek :/
Te melyikre jelentkeztél?
Mert mi ugye nem látunk bele a rendszerbe, h melyik képzésre hányan iratkoznak fel - még azon gondolkozom,
h még egy helyre beírom magam, mert hátha a másik esetleg nem indul (nem vendéglátósra írtam be magam, hanem eü-re) de ott is több suli szerepel mint lehetőség -
Meg ez csak "elő-jelentkezés" (gondolom, h felmérjék egyáltalán mennyi érdeklődő van)
Igen. Én is gondolkoztam egészségügyben ennél a sulinál, de az nekem messze van(mindegyik suli) és úgy olvastam facebookon,hogy az esti tanfolyamok szerdán és csütörtökön vannak 2-től 9-ig.
De lehet én is nézek még valamit.
Én a suli honlapján akartam jelentkezni, de onnan sajnos
"át lettem irányítva" oda, amit te is megadtál -
Hát reméljük, h beindulnak a képzések - meg még szokott lenni eü alkalmassági, viszont sajnos az meg sincs említve
(feltételként) Anélkül meg nem tudom egyáltalán lehet-e iratkozni Mert ugye annyit lehet csak tudni, h kell
hozzá érettségi meg tizennyolc évesnek kell legalább lenni
Neked írtak mailt?
Név szerint ki írta alá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!