Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Olyantól kérdeznék aki fotográ...

Olyantól kérdeznék aki fotográfiát tanul/tanult egyetemen. Mik vannak a felvételi vizsgán?

Figyelt kérdés

Azt tudom, hogy mik lesznek a feladatok (írásbeli..stb), engem kicsit konkrétabb dolgok érdekelnének.

-Milyen kérdések lehetnek főként az írásbeliben? (nektek milyen(ek) voltak? Ha már 1-2 kérdést le tudnátok írni nagy segítség lenne! Tudom, hogy 'mindent' kérdezhetnek, de mi az amit mégis jó ha nagyon tudok?)

-Mi volt az a téma, amiről ott kellett képet készítenetek? Ez hogyan zajlott? (mennyi kép kellett, mennyi időt kaptatok rá..stb)

-Az elbeszélgetésen miket kérdeztek? A portfólióban beadott képekről mit kérdezhetnek? És a második feladatban készített képekről?

Csak olyan írjon légyszi akinek van tapasztalata és csak is a kérdésekkel kapcsolatban! (tehát nem kell a büfészak; úgyse élsz meg belőle; majd megtudod milyen a felvételi ha odakerül a sor; nem lehet megmondani mit fognak kérdezni (nem is arra vagyok kíváncsi, hogy a jövőben tőlem mit fognak kérdezni, hanem, hogy tőletek mit kérdeztek, mi volt a feladatotok..stb) és ehhez hasonlók)

2016. máj. 19. 12:38
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!