8. -osok! Nektek hogy sikerült ma az angol kompetencia?
Figyelt kérdés
Én az utolsó feladatot kb. végig tippeltem, de szerintem nem volt olyan nehéz..
Nektek?
2016. máj. 18. 12:15
1/6 anonim válasza:
Szerintem nagyon egyszerű volt. Heti 4 angolom van, így a A2-es szint nekem nevetséges. A hallott szöveg hibátlan lesz szerintem, a szövegesben lesz max. egy-két hiba.
2/6 anonim válasza:
Én az utolsó feladat utolsóját tippeltem csak, de ezt is csak azért, mert közben elkezdtek füvet nyírni, én meg ablak mellett ülve nem hallottam. De ezt leszámítva nagyon egyszerű volt.
3/6 anonim válasza:
Nem volt nehéz de a hallott szövegértésnél alig értettem a férfi szavából valami csak hadart. Az utolsónál meg azt se tudtam hogy hol járunk:DDD Nektek a tanár segített?
4/6 anonim válasza:
#1-es vagyok. A hallottnál nekem is nagyon kellett hegyezni a fülem, de elöl ültem, úgyhogy másodjára már értettem mindent szerencsére.:D
Velünk az osztályfőnök volt és nem segített, nagyon becsületes tanár, mindig betartja a szabályokat. Szóval nem kaptunk segítséget. Amúgy sem lehetne.
5/6 anonim válasza:
Én az utolsó feladatnál a listeningnél alig tudtam követni...
Az a "legjobb" h februárban tudjuk megnézni az eredményeket lel
6/6 anonim válasza:
Ha emlékszel még a válaszaidra, akkor tudhatod, hogy hogyan sikerült. Az oktatás.hu-n fent van a javítókulcs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!