Van olyan, aki egyetlen sort írt csak a felvételi jelentkezéskor? Egyetlen, konkrét sulit, kart és szakot és semmi B terv? Mi az az egy?
Bocsi, #4-es voltam, és köszi. :)
Te mit jelöltél?
#9es
Én igazából azért jelöltem csak egyet, mert tavaly érettségiztem, de továbbtanulni akkor bizonyos okok miatt nem tudtam. Viszont idén végre igen, és feltételezem h 480 ponttal csak felvesznek :)
Egyébként sok sikert mindenkinek!
Igaz ez már tavaly volt, de én a gyógyszerészetet jelöltem meg a SOTE-n és ennyi volt. (sikerült :D) Vagyis jó nem, bejelöltem az ELTE kémiát, de nagyon bántam volna, ha oda vesznek fel, lehet be sem iratkoztam volna.
#10-es: "minden szaknak van rokon szakja" - akkor most mondd meg, hogy pl. a gyógyszerészetnek mi az, vagy mondjuk ha valaki tanár akar lenni? Menjen inkább óvónőnek? Kicsit más korosztály... Legyen más fajta tanár? Hajrá lehet sikerül majd a tantárgyat megutáltatnia a diákjaival, hiszen nem is ezt akarta oktatni. :D Azzal sem értek egyet, hogy mondjuk a pesti egyetemet jelöli meg, akkor már Szeged és Debrecen nem lenne borzalmas. Adott helyzetben az lenne. Pl. pesti az ember, és r*hadtul nem akarja a következő hat évét kollégiumban tölteni, mert egyszerűen nem neki való. Igenis szenvedés lenne máshova menni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!