Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szakmai gyakorlatot le tudom...

Szakmai gyakorlatot le tudom igazolni diákmunkával?

Figyelt kérdés

Egy nagy cégnél dolgozom mint diák, diákszövetkezeten keresztül. Ez a cég egyébként szerződésben van az egyetemmel is, így a szakmai gyakorlatot el tudom végezni itt.

Csakhogy! Ha sulin keresztül csinálom, egy hónapra kb 80at kapnék. Diákszövetkezeten keresztül 1 hónapra 150et kapok.

Meg lehet oldani, hogy diákszövetkezeten keresztüli munkát elfogadja az egyetem?

Fejlesztőként dolgozok, mérnök infót tanulok, tehát ugyanazt és ugyanott és ugyanúgy csinálnám a szakmai gyakorlat ideje alatt mint diákmunkában.

2016. máj. 14. 17:02
 1/2 A kérdező kommentje:

Ezt találtam erről: ha a diákmunkát biztosító vállalkozás arról nyilatkozik, hogy az általa biztosított munkavégzés feltételei megfelelnek a szakmai gyakorlattal és annak helyszínével szemben támasztott elvárásoknak.

Tehát esetemben, mivel ugyanazt csinálnám, megfelel?

2016. máj. 14. 17:04
 2/2 anonim ***** válasza:
Én ugyan így voltam. Nálam csak annyi volt, hogy volt valami formanyomtatványa az egyetemnek, azt bevittem a főnökömnek, kitöltötte, beírtunk valami random dátumot (mert akkor már 1 éve ott dolgoztam), aláírta és megvolt a gyakorlatom.
2016. máj. 15. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!