Osztályozhatják/megbukhatok a kompetencia miatt? Nem tilos ilyet tenni?
Kitalálta az iskola hogy az ombucmantól ( nem tudom hogy kell írni, és hogy mi az ) jött levél hogy osztályozhatják a kompetenciát.
Most kitalálták hogy aki a 3 mérésből ( angol, magyar, matek ) nem éri el a 60%-ot az megbukik, pluszban még osztályozzák is és nagy mértékben beleszámítják az év végi jegybe.
A probléma az, hogy angolból a hetedikest tanuljuk, és a szavakat is rosszul diktálja le a tanár mint kiderült ( a legtöbbet ).
Matekon a hetedikes anyagot nem vettük, mert egy idióta tanárom volt aki a 4-5-6. os anyagot kezdte el tanítani, a nyolcadikost meg nem lehet hallani sem, mert hiába ülök legelöl, dobálnak ceruzával, üvöltözik MINDENKI teli torokból, és sza*ik erre is az iskola...
Példa volt hogy tegnap gyakoroltuk a tavalyi angol kompetenciát, osztálytársam jelezte a tanárnak hogy nem ért belőle semmit csak az alapszavakat erre közölte vele a tanár hogy nem tud mit csinálni, hátatfordított és visszament a géphez olvasgatni az emailjeit.. ( Csak az alapszavakat értette meg mindenki, én is pedig én vagyok a 2. legjobb angolból is... Alapszavak voltak pl a busz, ajtó, vonatállomás, és mindent tippeltünk csak... )
Én úgy tudtam hogy TILOS osztályozni, a kódom alapján nem kereshetik ki a nevemet, nem buktathatnak meg..
Ezek után leosztályozhatják?
60% alatt megbuktathatnak?
Mert most épphogy megvan a kettesem matekból, felvettek abba a középsuliba ahova akartam menni, úgy néz ki átmegyek, erre kicsesznek velem/velünk..
Ha igazam van, hogy nem teheti meg akkor mit lehet csinálni?
Illetve ha megteheti, akkor miért? Tényleg jött ilyen levél máshova is?
Hát úgy akarják osztályozni hogy az igazgató szerint ők kijavítják az iskolában, utána meg felküldik Pestre.
Amúgy a tavalyiaknak is osztályozták nálunk szóval.. Csak akkor nem fenyegettek a 60% alatti bukással, meg azzal hogy nagy mértékben beleszámítják a jegyekbe...
Köszi szépen!
#2 - ...
Angol : 64%os lett, 3-as
Magyar-Matek : Elvileg még javítják
Elvileg a mérést követő nap kellett volna elküldeni.
Ja, és volt ilyen nagy a/4es boríték, azt cuccolgatták magukkal, ki be bontogatták mikor mondták az eredményeket ( jelen esetben MÉG angol... )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!