Szerintetek lehetséges, hogy irasbeli erettsegin a feladatlapbol kimaradt egy oldal?
Nem igazan tanultam ra sajnos, csak tippelgettem ossze-vissza, de ugy emlekszem,hogy az emelt kemiamban nem volt benne az elso ket oldal..(szoval nem a fedolap, hanem az utana levo "fontos tudnivalok" meg egy oldalnyi tablazatos feladat)
Nem tudom hogy csak ennyire figyelmetlen voltam-e, de ugye a kodot minden oldal tetejere fel kell irni, es tuti hogy tablazatos feladat felé nem irtam. Ha meg csak szimplan nem vettem észre akkor a tanar ellenorzesnel szolt volna,hogy azon az oldalon nincs kód es irjam fel.
Szerintetek mit csinaljak?:D varjam meg a megtekintest? Ilyenkor adhatnak valami kedvezmenyt, ha osszel ugyis ujrairom? :DDDD
Koszi es bocsi az ekezetekert, telefonról irtam.
Szerintem nem lehet, így semmiképp sem, mert így, ahogy leírod, ez nem olyan hiba, ami pl. egy lap kihagyásával jelentkezne. Ha kihagytak volna egy lapot, akkor az 4 oldalt érintett volna, és egyidejűleg nem is jelenthette volna a borító belső oldalát és a táblázatos feladatot.
Így, ahogy leírod, min. 2 lap másolási hibája kellett volna, hogy legyen, de tulajdonképp az egész feladatlap elcsúszott volna, tehát az egész dokumentumot érintette volna, és ez
- nem egy embert érintett volna, hanem sokat
- túl nagy hiba lett volna, valaki biztosan kiszúrta volna
Szerintem csak figyelmetlen voltál a nagy stressz miatt.
Mindenképp menj el a megtekintésre, előtte szerintem nem tudsz tenni semmit. Szükség esetén fellebbezz!
Ha pénzbeli kedvezményre gondolsz, nem fognak adni (bár ha hibáztak volna, meg lehetne próbálni) - és más kedvezményt sem, legfeljebb helyt adnak egy esetleges fellebbezésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!