Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ha kémia emeltre viszem a...

Ha kémia emeltre viszem a függvénytáblázatot, pár plusz pont összekaparható vele?

Figyelt kérdés

Az a baj,hogy kicsit nagyon elb*sztam ezt az évet, szóval jól mar biztosan nem fog sikerulni. De azert nem szeretnek 0 pontosat irni, nehany pontot ossze lehet szedni a fgvtablazat segitsegevel?:D amugy van fogalmam a kemiarol, csak sajnos nem foglalkoztam vele annyira,hogy elegge elmelyuljon a tudas :(

Köszi előre is:)

2016. máj. 9. 22:18
 1/4 anonim ***** válasza:

Persze!

A függvénytábla "kötelező" segédeszköz. (Nem hiszem, hogy van bárki, aki annyira ellensége lenne saját magának, hogy ne vigyen magával egyet!)

Rengeteg minden van benne:)) Csak nézd meg, mit hol találsz!

2016. máj. 9. 22:23
 2/4 A kérdező kommentje:
Most tanulmanyozom ezerrel es próbálom csak azt megjegyezni ami nincs benne.:D durva amúgy, tényleg nagyon sok minden benne van! Köszi!! :)
2016. máj. 9. 22:32
 3/4 anonim ***** válasza:
Ne legyél elkeseredve, még van 3 napunk :D én se készültem teljes erőbedobással, de azért még sok mindent át lehet nézni addig :)
2016. máj. 10. 08:35
 4/4 A kérdező kommentje:

De aranyos vagy, de en az eselytelenek nyugalmaval indulok :D bioszbol is megyek holnap... azt hittem eleg lesz ha rákapcsolok az utolso ket hetben.. Tevedtem.:D

Neked sok sikert!!:)

2016. máj. 10. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!