Mi a véleményetek a Kölcsey Ferenc Gimnázium-ról (Budapest)?
Szia! Engem az olasz angol tagozatra vettek fel, szóval szeptemberben ott kezdek. 64 pontot írtam...de 4,8 volt a félévi átlagom. A pontszámítást anno én is nehezen találtam meg,de az oldalukon fenn van. Mindjárt kutakodok neked egy kicsit, hátha megtalálom. :)
Ha bármi kérdésed van a sulival kapcsolatben írj nyugodtan privátban!
Megtaláltam a pontszámmítást :)
Az eredmények számítása
001-es, 002-es, 003-as, 004-es, 005-ös és 006-os tagozatkódok esetén:
Az általános iskolai bizonyítványokból a 7. év végi és 8. félévi osztályzatokat számítjuk magyar nyelvből és irodalomból, egy idegen nyelvből, történelemből és matematikából. Ha magyar nyelv és irodalomból összevont érdemjegy van a bizonyítványban, akkor azt duplán számítjuk.
A szóbelin (bármely típusún) 50 pont szerezhető. Az elérhető pontszám 200 lehet (írásbeli:100, szóbeli: 50, bizonyítvány: 50).
007-es tagozatkód esetén:
Az általános iskolai bizonyítványokból a 7. év végi és 8. félévi osztályzatokat számítjuk magyar nyelvből és irodalomból, egy idegen nyelvből, történelemből és matematikából. A számított pontot megduplázzuk. Az elérhető összpontszám 200 lehet (írásbeli: 100, bizonyítvány: 100)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!