Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Carl Rogers, Montessori, vagy...

Carl Rogers, Montessori, vagy Waldorf? Melyik milyen? A Waldorfba nem nagyon szeretnek, mert úgy tudom nehez tovább tanulni utána.

Figyelt kérdés
Ezekben a sulikban, hogyan lehet továbbtanulni? Milyenek? Mennyire nehez? 11.-re szeretnek átmenni..
2016. máj. 7. 13:15
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Igen. Nem hinnem, h megnehezítenem, pont az ellentéte..nem tetszik ez az iskolarendszer, az állami. Jo tanuló vagyok, betudok illeszkedni, stb, de nem tetszik. Raadasul egyetemre szeretnek menni, orvosira:D sok jo eredményt értek el, mar csak az érettségi pont számokból is látszik fenn is..valaki, esetleg valami pozitívumot?:D
2016. máj. 7. 21:03
 12/16 anonim ***** válasza:
43%
alterből orvosira...hónap vicce...de hiába írok itt neked akármit, te már eldöntötted. De ne csodálkozz ha ebből nem lesz orvosi... Valami oka csak van annak hogy jópár órája kint van a kérdésed de semmi pozitívumot nem írtak még, nem gondolod? De én feladom, menj át alertba, úgyis van elég orvos, nem kell még egy, jólesz neked valami okj is. Én két embert ismerek aki ilyenből ment egyetemre, az egyik kibukott, a másiknak valami képzőművész diplomája lett. Te már eldöntötted, majd rájössz pár év múlva mekkora hibát követtél el, mikor a szalag mellett állsz valami gyárban.
2016. máj. 7. 21:08
 13/16 anonim ***** válasza:
64%
Tudod, attól, hogy most mindenhová belinkeled ezt, még százezrek járnak Waldorfba és szeretik. Eredményesen elvégzik, és jó szakemberek lesznek utána. Elég intelligens ember tudja, hogy az, hogy egy vagy két iskola nem úgy működik, ahogy kellene, az még nem jelenti azt, hogy az egész rossz úgy, ahogy van. Az pedig, hogy 10 embernek negatív véleménye van valamiről, szintén nem mérvadó. Elég, ha megnézzük az állami oktatást. Emberek hömpölyögnek az utcán miatta, mégsem kap senki a fejéhez, hogy Úristen, óvatosnak kell lenni. Pedig emberek életét teszi tönkre, annyira szr.
2016. júl. 11. 09:24
 14/16 anonim ***** válasza:

Kerdezonek: a rogers nagyon draga. Meg tudjatok engedni magatoknak?

A Mintessori szerintem jobb, mint a Waldorf. Azzal, hogy azt mondom, higy oda a kevesbe jo kepessego, kicsit tarsasag kerulo gyerekek is jarnak, azt szeretnem sugalni, higy inkabb a masik 2 felebol valassz, ha az allmi rendszer nem tetszik.

Amugy pesti vagy? Mi az, ami az allamiban nem tetszik?

2016. júl. 21. 12:07
 15/16 anonim ***** válasza:
66%
5 évet jártam Waldorf általános suliban,utána állami középsuliban,most mégis kint vagyok Erasmusszal külhonban.
2016. okt. 2. 15:45
 16/16 anonim ***** válasza:
59%
Kérdező, azóta sikerült elvégezni az orvosit? Ha jól számolom, most lennél végzős?
2021. jún. 29. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!