Kinek hogy sikerült az idei angol középszintű
érettségi? Mennyire találtátok nehéznek? Kb. mire
számítotok? (%-ban)
Nem volt nehéz egyáltalán, listeningnél és nyelvtannál volt egy-két dolog, amire rá nem jöttem volna, így az nem is lesz jó.
De egy 90-95%-ban azért bizakodom, ennél alább nem is engedhetem meg magamnak, hogy menjek a szóbelivel kiegészített eredményben :)
2016. máj. 6. 16:35
Én úgy mentem neki, hogy javítózok... (4-esért mentem) Hát remélem, hogy meglesz.
2016. máj. 6. 17:25
A szövegértés nagyon könnyű volt, a hallgatás is, de ott lett egy hibám.... charity SAIL.. értettem a szöveget, tudtam mit mond, erre leírtam rosszul :D A nyelvhelyesség első feladata katasztrófa volt. 90-95%-ra számítok én is.
2016. máj. 7. 07:34
4/15 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat. 1-esnek és 3-asnak gratula, a 2-esnek drukkolok. Szerintem a hallgatás volt nagyon rossz az sajnos leviszi, a szövegértés és a nyelvhelyesség tetszett,a levelet nem tudom. Én olyan 87-90%-ban bízok.
Várok még további véleményeket is! :)
Nekem nagyon egyszerű volt, 98% körülire tippelek, a fogalmazásoktól függ igazából. De ez kb b1es szint, nekem meg c1es nyelvvizsgám van, szóval hasba is szúrnám magam ha nem ilyesmi lenne/lesz:D
2016. máj. 7. 18:49
Én elég könnyűnek találtam és olyan 94%-ra néztem a megoldókulcs alapján. A nyelvhelyességben rontottam pl. a responsibilities-t, nem raktam többesszámba. A magnóban meg az iszlámos nem lett jó.
2016. máj. 11. 17:33
Velem is Muhammad Ali cseszett ki, de annyira, hogy jó, ha összeszedek 3 pontot az egyébként 9 pontos feladatból.:D Vicces, mert a többiben lehet vagy 3-4 hibám összesen, elég éles lesz a kontraszt. A szövegalkotást nem igazán tudom megítélni, majd kiderül. 83-91%-ra tippelem, ami egész jó lenne ahhoz képest, hogy komolyabban sosem foglalkoztam az angollal és nyelvvizsgám sincs.
2016. máj. 20. 17:41
Na, ma megkaptam az eredményt, 94% lett :)
2016. máj. 23. 16:14
Nekem csak 85% lett, nagyon megalázott az utolsó.:D
(Utolsó előtti voltam :D)
2016. máj. 24. 16:44
10/15 A kérdező kommentje:
Na ezek szép eredmények, gratulálok! :)
Én még nem tudok biztos, eredményt sajnos, de majd kiírom ha lesz valami. Köszi szépen az eddigi válaszokat, és ügyesek vagytok! :)
Várok még további válaszokat is!
Kapcsolódó kérdések: