Tényleg nekünk kell szótárat bevinni a nyelvi érettségikre?
Figyelt kérdés
Mert ezt, mondták. Azt megértem, hogy függvénytáblázatot meg atlaszt nekünk kell, hisz azt mindenkinek meg kellett venni, de a szótárat nem. És ha pl. valakinek nincs, mert már a számítógépen is lehet használni szótárat? Csak erre vegyen?
Nekem van, de régi, szét van már szakadozva, és bele van firkálva, bár csak ceruzával, szóval amit észreveszek kiradírozok, de akkor is.
Nem fognak belekötni ezekbe?
2016. máj. 2. 16:58
1/3 anonim válasza:
Beleköthetnek. Könyvtárat is feltalálták már, hidd el. De egyébként a netes fordítók nem a legjobbak. Szerintem alap, hogy legalább ha nyelvet tanulsz egy kéziszótárad legyen :)
3/3 anonim válasza:
Én pl. zsebszótárat vittem (a legkisebbet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!