Szerintetek hol jobb a jogászképzés? Az ELTE-n, a PPKE-n, Miskolcon vagy Szegeden?
Sorrendben:
1. Elte
2. Szeged, PPKE (kb. azonosak)
3. Miskolc
Szia! Akik az ELTE-rol "menekulnek" hozzank, csak azok neveben tudok nyilatkozni. Allitolag az ELTE ma mar csak egy "versenyistallo", ahol kegyetlen iramban tanitanak, keves segitseget nyujtva, a hallgatok is egymast furjak, mindez csak azert, hogy ranezesre meg mindig a legelitebb iskola maradjon. Kozben belulrol rohad az egesz.
Nem mondom, hogy majd a Pazmanyon tobb hasznos dolgot tanulsz, de en alapvetoen az oktatasi rendszerrel sem vagyok megelegedve. Akik az ELTE-rol jottek hozzank, azok szerint az egyetemunk legkore sokkal baratsagosabb es nyitottabb, itt jobban erzik magukat.
Hat, ez az, amit en hallottam. De nem vagyok elfogult, nekem holt mindegy, hova jelentkezel, csak megosztottam veled az ismeroseim velemenyet.
23L
Szia!
Én ismerősök hallomásai alapján a következő rangsort állítanám fel:
PTE
ELTE
PPKE,Miskolc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!