Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ilyen esetben mi történik?

Ilyen esetben mi történik?

Figyelt kérdés

Jelentkeztem főiskolára. El is indult a szak és eddig minden rendben volt.

A gond az, hogy így második félév végére annyira megfogyatkoztunk, hogy 15 főt se éri el az összlétszám, ami úgy néz ki, hogy a feltétele, hogy elinduljanak a különböző szakirányok.

Ilyet egyáltalán megcsinálhatnak, hogy ha elindult a szak, akkor azt mondják, hogy bocs, de megszüntetjük érdeklődés hiányában?

Ha meg át kell jelentkezni máshova, akkor ugyanúgy állami támogatott lennék? Ezt azért kérdezem, mert hallottam olyan pletykát, hogy ahova még lehetne menni, ott fizetősre vennének át max.

2016. ápr. 29. 17:01
 1/3 anonim ***** válasza:
Ismerősöm járt úgy, hogy megszüntették a szakot, ahová járt, de neki évhalasztás még voltak hiányzó tárgyai (elég sok). Őt összevonták egy hasonló szak másik csoportjával úgy, hogy közös óráik voltak, de más oklevelet kaptak volna (az ismerősöm a régit, az újak meg már az újat) - de az ismerősöm végül inkább kiiratkozott. Amúgy befejezhette volna államin.
2016. ápr. 29. 17:33
 2/3 anonim ***** válasza:

előző vagyok

*évhalasztás MIATT - bocs:)

2016. ápr. 29. 17:34
 3/3 A kérdező kommentje:
Értem. Egyébként nálunk is volt már olyanra példa, hogy 3. évre 1 fő maradt levelezőn és neki meg azt mondták, hogy üljön be a nappalisok órájára és készüljön fel ugyanúgy a vizsgákra. Még ez is barátságosabb megoldás lenne, mint a megszüntetés.
2016. ápr. 29. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!