Kollégisták! A kollégiumok nyáron is nyitva tartanak?
Figyelt kérdés
180 km-re lakom majd a sulitól,de lesz az első év után nyáron kötelező szakmai gyakorlat. Ilyen esetekben a kollégiumot nyáron is igénybe lehet venni ? Mik a tapasztalatok ? Volt valaki már ilyen,vagy ehhez hasonló helyzetben ?2016. ápr. 28. 23:13
1/4 anonim válasza:
Az egyetemi kollégiumok többsége nyitva van nyáron, de ha a te kolid nem is, az egyetmed egy másik kollégiuma nagyon valoszínű.
2/4 anonim válasza:
Általában nyitva szoktatk lenni, annyi hogy nyáron a kikoltozes előtt ki kell tölteni egy kérvényt hogy maradhass és ki tudják számlázni a koli díjat. Én egyszer voltam eddig nyáron koliban, amikor gyakorlatot töltöttem helyben egy hónapig. Azt nem tudom hogy másféle hogy zajlik a dolog, érdeklődj a kollégium portáján, honlapján.
3/4 anonim válasza:
Több kollégium esetén általában ki van jelölve egy, ami nyitva van. Még ha ez az a kollégium is, ahol amúgy is laksz majd, lehet, hogy át kell költöznöd ideiglenesen más szintre, és valószínűleg kevesebb szolgáltatást lehet igénybe venni, ezért általában a nyári időszakban a kollégiumi díj is kevesebb.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2016. ápr. 30. 08:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!