Mennyi idő alatt írtad meg a szakdolgozatod?
csak szöveg, interjú, néhány adat és diagram + kérdőív
illetve ezeknek ugye az elemzés, értékelés + a szakirodalom
Simán megírod! Elkezdeni nehéz... én mindig a tartalomjegyzékkel kezdem. Megírom és megszerkesztem, eldöntöm, hogy miről mennyi oldalt kell írni. Aztán elkezdem nyögvenyelősen és aztán "elkap" a gépszíj és megy is :)
Amikor kész a tartalomjegyzék, úgy érzem, hogy meg van a gerinc, csak "fel kell tölteni" a rekeszeket anyaggal :D Jó érzés. :) ahogy telik pláne :)
Hát én sokkal előbb el akartam kezdeni, de a konzulensemet tett rám magasról, rettenet erőszakos és követelőző volt..
Úgyhogy önerőből 2 hét alatt írtam meg legnagyobb pánikrohamomban, de akkor reggeltől estig, ki se mozdultam itthonról. 5-öst adott rá, de még változhat a védésen.
Sok sikert! :D Hello...I want to play a game
Az elsőnek van igaza. Ha valamit alkotni kell, akkor minimum 4-5 hónap, nem véletlen egy féléves feladat.
Ha csak szöveg, meg ilyen bölcsészes süket duma, ahol csak a rizsa van a semmiről, na azt tényleg meg lehet írni három nap alatt.
Ahol valódi munka és szellemi alkotás folyik pl. mérnökin, mérések megtervezése, eredmények kiértékelése, dokumentálása, egy csomó képlet, táblázat, matematikai levezetés, ábra stb. az már igen.
De hogy valaki csak szöveget okád, innen-onnan összeollózva a semmi közepébe, az egy kalap sz(a)rt sem ér...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!