Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mennyi idő alatt írtad meg a...

Mennyi idő alatt írtad meg a szakdolgozatod?

Figyelt kérdés
Ugye ez egy min. 55 oldalas regény :D sajnos nekem nulla időm, most kezdtem, és két hetem van. Lehetséges? Szerencsére az adatok nagy része rendelkezésre áll, "csak" egybe kell szedni :D

2016. ápr. 28. 13:30
 1/10 anonim ***** válasza:
85%
A nem túl nehéz suliban (BTK töri) egy hét volt, 3-4 es lett. A nehéz sulimban (mérnöki) még folyamat alatt van, ez lesz vagy egy fél év, és még mérések is kellenek. Szóval nem tudom, te hogy állsz, hova jársz, de két hét valódi eredményre kevés. Ha "csak" szöveg, akkor reális. Ha valamit alkotni is kell, akkor nagyon kevés a két hét.
2016. ápr. 28. 13:35
 2/10 A kérdező kommentje:

csak szöveg, interjú, néhány adat és diagram + kérdőív

illetve ezeknek ugye az elemzés, értékelés + a szakirodalom

2016. ápr. 28. 13:36
 3/10 anonim ***** válasza:
87%

Simán megírod! Elkezdeni nehéz... én mindig a tartalomjegyzékkel kezdem. Megírom és megszerkesztem, eldöntöm, hogy miről mennyi oldalt kell írni. Aztán elkezdem nyögvenyelősen és aztán "elkap" a gépszíj és megy is :)

Amikor kész a tartalomjegyzék, úgy érzem, hogy meg van a gerinc, csak "fel kell tölteni" a rekeszeket anyaggal :D Jó érzés. :) ahogy telik pláne :)

2016. ápr. 28. 13:40
 4/10 anonim ***** válasza:
45%
Én is kb. két hét alatt írtam meg és jeles lett. A nyelvvizsga letétele minden időm elvette annak idején, ezért minden más tárgyra kevés idő maradt. A szakdolgozat témájában számítógépes programírás is volt, ami jól ment ezért volt elég a két hét.
2016. ápr. 28. 13:40
 5/10 anonim válasza:
28%
Én 3 nap alatt írtam meg, de akkor semmi mással nem foglalkoztam, csak azzal. 5-ös lett
2016. ápr. 28. 14:24
 6/10 A kérdező kommentje:
húúúú :)) ezt a 3 napot kifejtenéd? :D miről és mennyit írtál? nem semmi, gratula!
2016. ápr. 28. 14:25
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát én sokkal előbb el akartam kezdeni, de a konzulensemet tett rám magasról, rettenet erőszakos és követelőző volt..

Úgyhogy önerőből 2 hét alatt írtam meg legnagyobb pánikrohamomban, de akkor reggeltől estig, ki se mozdultam itthonról. 5-öst adott rá, de még változhat a védésen.

Sok sikert! :D Hello...I want to play a game

2016. ápr. 28. 15:16
 8/10 anonim ***** válasza:
62%

Az elsőnek van igaza. Ha valamit alkotni kell, akkor minimum 4-5 hónap, nem véletlen egy féléves feladat.

Ha csak szöveg, meg ilyen bölcsészes süket duma, ahol csak a rizsa van a semmiről, na azt tényleg meg lehet írni három nap alatt.

Ahol valódi munka és szellemi alkotás folyik pl. mérnökin, mérések megtervezése, eredmények kiértékelése, dokumentálása, egy csomó képlet, táblázat, matematikai levezetés, ábra stb. az már igen.

De hogy valaki csak szöveget okád, innen-onnan összeollózva a semmi közepébe, az egy kalap sz(a)rt sem ér...

2016. ápr. 28. 21:42
 9/10 A kérdező kommentje:
nem bölcsész, de nem is mérnöki feladat, úgyhogy azért a 4-5 hónap erős túlzás lett volna erre :)
2016. máj. 6. 09:43
 10/10 A kérdező kommentje:
két hét lett :) eddig egy 3-ast és egy 5-öst kaptam rá, most jön a záróvizsga :)
2016. jún. 17. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!