Mi lesz velem? Nem tanulok és nem is járok iskolába, csak nagyon ritkán beszédelgek 10 re. Anyumat tavaly már megbüntették, idén remélem nem fogják.15f
Figyelt kérdés
Jó körülmények között élek, szüleimnek közepes vállalkozása van. NEM vihetnek el mivel nincs veszélyeztetés. csak azért írom mert volt aki azt mondta visznek az intézetbe, de nem vihetnek mert ez csak szabálysértés és nem veszélyeztetés....2016. ápr. 27. 12:21
11/16 A kérdező kommentje:
nem értem ezen mi a hihetetlen hogy vettem egy ps4-t? volt még pénzem születésnapomról is.... nem annyira sok a zsebpénzem... havi 30. de azon kívül nem kapok mást egész hóra....
2016. ápr. 27. 14:31
12/16 anonim válasza:
Lehet jobb lenne ha magántanuló lennél
A magántanuló vizsgázni megy csak be
13/16 anonim válasza:
Hihetetlen, hogy egy ennyire teleszrom gyereket még pénzelnek is a szülei.
15/16 anonim válasza:
Ha ilyen nagyon tudod, hogy majd családi vállalkozásban dolgozol, ráadásul még a s*eggedet is kinyalják, már elnézést a kifejezésért, annak ellenére, hogy semmit nem csinálsz, akkor miért kérdezed? Vagy így vágsz fel, hogy hű de laza vagy, nem tanulsz, mégis van pénzed? Én messzire elkerülnélek, ahogy minden értelmes ember, de gondolom ez úgyse izgat, mert meg fogod találni azokat, akik a pénzedért szeretnek. De akkor tényleg, mi a fenének kell itt kérdezgetni?
16/16 anonim válasza:
A kérdés akkor miért is lett feltéve? :D Ha úgy gondolod minden választ cáfolni tudsz ami amellett érvelne, hogy jó lenne ha bejárnál minek a kérdés? Vagy ezzel magadat szeretted volna megnyugtatni? Ha feltetted a kérdést csak tudod legbelül, hogy nem helyes amit csinálsz. :D A szüleid mit szólnak amúgy hozzá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!