Budapesti Weöres Sándor vagy Vörösmarty gimnázium dráma tagozata jobb?
Figyelt kérdés
Érdekelne,hogy melyikben jobb az oktatás,melyikben tudnék jobban leérettségizni és szerintetek melyik jobb ahhoz,hogy később színművészeti egyetemen/főiskolán folytassam tanulmányaimat.
Nem, én nem egy amerikai szappanoperába készülök,hanem egy magyar színházba.
Tévedés ne essék,nem 9.-be mennék oda,épp iskolaváltásra készülök és mindenképp dráma tagozatos,de jó közismereti oktatású gimnáziumot keresek. (A zenei konzikban,szakközepekben nagyot csalódtam...)
2016. ápr. 26. 09:19
2/3 anonim válasza:
WSG-s vagyok. Egy kalap szr a dráma itt. Már bocsánat. A Vörösmartyban viszont nagyon színvonalas.
3/3 anonim válasza:
Ráadásul mostmár szerintem drámás sem lehetnél,mert 4-5 éves képzés(én voltam au utolsó 0.-os drámás osztály tagja),szóval a kisebbekkel kellene lenned,de ők meg 2 évvel később ballagnak,szóval nem ks tudnád befejezni,a 10.-es drámások,mint én,3.éve tanulják,ide meg nem tennének be. Szóval már csak simán jöhetnél ilyen sulikba,mert sajna olyan alapon működnek,mint egy okj-s tanfolyam:nem szállhatsz be csak úgy a közepébe.:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!