Ilyen miatt lehet fegyelmi eljárást indítani az iskolának? Megcsinálhatják ezt?
Figyelt kérdés
Ha egy megadott átlag alatti eredményt èrsz el akkor a sulinkban tanulószobára köteleznek ami egy héten háromszor másfél-2 óra ami kötelező. Én csak kétszer tudok menni hetente és nem fogadják el az igazolást és beírják az igazolatlant..mert iskolában vagyok de tanulószobán nem..2016. ápr. 25. 17:05
1/6 anonim válasza:
Bármit megcsinálhatnak, de ha megcsinálják, az a legjobb, ha édesanyád ír egy frappáns panaszos levelet, amit cc-z pl. a Dívány.hu-nak benne minden konkrétummal, iskola neve, igazgató, osztályfőnök etc. Hadd lássa ország-világ mekkora suttyók, mennyire visszaélnek a helyzetükkel, akkor majd magyarázkodhatnak, csak senki sem fogja elfogadni a béna kifogásokat. Mi az, hogy igazolatlan valami, amit igazolnak?
2/6 anonim válasza:
Természetesen az igazolatlan óráknak van következménye.
3/6 anonim válasza:
Mégis hogyan igazolod, hogy nem jársz tanszobára?
4/6 A kérdező kommentje:
#3 Talán úgy hogy nem azért nem járok háromszor mert olyan kedvem van hanek mert dologom van amiről adnak igazolàst hogy ott voltam?
2016. ápr. 25. 19:30
5/6 anonim válasza:
#2: Hogy lenne már igazolatlan amikor írja a kérdező hogy visz róla igazolást?
Kérdező, mi lett az ügy vége?
6/6 anonim válasza:
Ez semmi az én esetemhez képest :)
Én bevittem egy fegyvert az 56-os forradalmi műsorra, aztán benne hagytam a táskámba és az egyik osztálytársam kivette másnap és a lányokra fogta. A lányok őt akarták beköpni, de én hoztam be. Azóta tantestületi megrovásban részesedtünk iskola rekord alatt első 3 hónapunkban. Ne értsen félre senki én sosem bántanék senkit semmilyen körülmények között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!