Honnan lehet megtudni, hogy pontosan melyik iskolák zártak be a sztrájk napján?
Gondolom, valami telefonosoknál dolgozol.
Nem vagyok én krőzus, sem nem időmilliomos. Mintha az internet korában élnénk, nem?
Érdekes lenne tudni. Néhányról tudok, és igazán érdekes lenne esetleg valami összefüggés találni köztük.
Pl. a Lovassy és a Teleki Blanka között még a múlt rendszerből szoros kapcsolat volt. És a Lovassynak nemigen van a pontok között, amik eleve nem voltak adottak. És nagyon csodálkozom, hogy néhány ottani tanár miért csatlakozott. Már, ha volt valódi választása, nem tudom.
De van néhány más iskola is, amire kiváncsi lennék, csak példának írtam.
Mindegy is, ha nem lehet ilyen információt találni. Nem valami jó az sem, hogy a saját iskolai tájékoztatójukban semmi nincs ilyesmiről, mintha nem is történt volna semmi, tanítás lett volna, mint rendesen.
Miért baj az, ha valaki tudni akarja? Miért fontos az, hogy miért akarja tudni? Eleve nyilvánosan kellene tartani, hogy mindenki tudja.
Nem a számok, meg a százalékok a fontosak, hanem a konkrétumok, a részletek. NEM?
Hogyne lenne jelentősőge a konkrét helyeknek, csak annak van.
Másrészt a résztvevők létszáma biztos összesítés, a konkrét helyekről az adatok összesítése. Semmibe nem kerülne a részleteket megosztani, a végeredmány helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!